Βραβεύτηκε για τον «Μύλο των Ξωτικών» ο Δήμος Τρικκαίων

Βραβεύτηκε για τον «Μύλο των Ξωτικών» ο Δήμος Τρικκαίων

Κατηγορία

kchalkiadakis
Παρασκευή 08/04/2016 – 18:32

Βραβεύτηκε για τον «Μύλο των Ξωτικών» ο Δήμος Τρικκαίων

Πανελλήνιο βραβείο απέσπασε ο Δήμος Τρικκαίων και ο «Μύλος των Ξωτικών», ως ο καλύτερος οικογενειακός προορισμός στην Ελλάδα, στα Tourism Awards 2016. Η απονομή πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στο μεταξύ, μαζί με τον Δήμο Τρικκαίων, βραβεύτηκε και η εταιρεία Visit Meteora, για το «μάνατζμεντ προορισμών» και συγκεκριμένα για τις επισκέψεις στα Μετέωρα – και μάλιστα με το χρυσό βραβείο. Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-trikala Α.Ε. παρέλαβαν διά του Δημάρχου Τρικκαίων, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία «Οικογενειακός Τουρισμός», της ενότητας «Ειδικός Τουρισμός», για τον αγαπημένο «Μύλο των Ξωτικών».

Τα βραβεία Tourism Awards 2016 διοργάνωσε η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων σε δηλώσεις του υπογράμμισε: «Ευχαριστούμε όλους, όσοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας έρχονται στα Τρίκαλα. Προσπαθούμε κάθε χρόνο να βελτιωνόμαστε, να δίνουμε χαρά, να αγκαλιάζουμε τους επισκέπτες και να δημιουργούμε στιγμές με χαμόγελο και πρωτοτυπία για όλους». Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους τρικαλινούς, καθώς και όλους τους συντελεστές των «Ξωτικών», που επί μία πενταετία εργάστηκαν και συνέβαλαν σε αυτή την πανελλήνια αναγνώριση.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...