Βρετανία: Απαγορεύονται οι βόλτες μεταξύ δύο μηχανών και πάνω!

Βρετανία: Απαγορεύονται οι βόλτες μεταξύ δύο μηχανών και πάνω!

Κατηγορία

kchalkiadakis
Τρίτη 24/05/2016 – 21:33

Βρετανία: Απαγορεύονται οι βόλτες μεταξύ δύο μηχανών και πάνω!

Απόφαση που θυμίζει περισσότερο… άλλες εποχές και καθεστώτα έχει μετατραπεί σε κύριο θέμα συζήτησης στη Βρετανία.

Ειδικότερ, το συμβούλιο της πόλης του Harlow, στο Essex, απαγορεύει πλέον την κυκλοφορία οποιασδήποτε ομάδας ή σχηματισμού μοτοσυκλετιστών, μέσα στα όρια της πόλης, αν δεν υπάρχει επίσημη αδειοδότηση.

Το νέο μέτρο θα έχει άμεση εφαρμογή και θα διαρκέσει δέκα μήνες, ενώ απαγορεύει ακόμα και την κυκλοφορία μοτοσυκλετών δύο-δύο!

Εν ολίγοις, αυτό σημαίνει ότι αν δυο φίλοι βγουν για βόλτα μαζί, για ψώνια ή καφέ, μπορούν να βρεθούν ποινικά διωκόμενοι. Μάλιστα, η διάταξη που ψηφίστηκε προβλέπει ακόμα και ποινή φυλάκισης για όποιους αναβάτες παραβούν τον νόμο.

Η απαγόρευση ισχύει από τις 10:00 έως τα μεσάνυχτα κάθε μέρα τουλάχιστον μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017.

Το συμβούλιο έθεσε σε ισχύ την απόφαση αυτή, λίγο πριν πραγματοποιηθεί στην πόλη μια προγραμματισμένη μοτοσυγκέντρωση, προς τιμήν του Marcel Bellairs-Honniss, ενός φοιτητή από την πόλη που έχασε την ζωή του στην ηλικία των 16 ετών.

Νωρίτερα, είχε πραγματοποιηθεί άλλη μια μοτοσυγκέντρωση, η οποία ωστόσο είχε εξελιχθεί πολύ άσχημα, καθώς οι αναβάτες είχαν εμφανίσει παραβατική συμπεριφορά.

Ακόμα, αξίζει να μην λησμονηθεί η απόφαση της Ιταλικής κυβέρνησης περί μη αποζημίωσης μοτοσυκλετιστών από ατυχήματα λόγω κακού οδοστρώματος, βλέπουμε ότι οι κυβερνήσεις δείχνουν ένα προκλητικό, εναντίον το μοτοσικλετιστών πρόσωπο… 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...