«Βροχή» προβλημάτων από το κύμα κακοκαιρίας

Το κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει από χθες το απόγευμα  τη χώρα έφερε «βροχή» προβλημάτων σε διάφορες περιοχές της επικράτειας, με τα καιρικά φαινόμενα να είναι πιο έντονα στη Δυτική Ελλάδα.

Στην Πάτρα, οι σφοδροί άνεμοι ξήλωσαν πινακίδες και ξερίζωσαν δένδρα ενώ πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ορμητικούς χείμαρρους. Στην Ακτή Δυμαίων το οδόστρωμα πλημμύρισε  και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν με μεγάλη δυσκολία.  Η πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει και να κάνει άντληση υδάτων σε υπόγειο σπιτιού, ενώ στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου σημειώθηκαν υποχωρήσεις χωμάτων.

Στο Μεσολόγγι έπεσε ένα δέντρο με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία, στο ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων, έξω από την πόλη. Η Πυροσβεστική επενέβη άμεσα και απομακρύνθηκε το δέντρο με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να αποκατασταθεί.

Στην περιοχή της Ηλείας πλημμυρικά φαινόμενα «έπνιξαν» τον κάμπο ενώ πολλά σπίτια και καταστήματα γέμισαν με νερά.

Στην Ζάκυνθο ένα ξαφνικό μπουρίνι «σάρωσε» την περιοχή προκαλώντας πολλά προβλήματα σε Καταστάρι, Πηγαδάκια, Βανάτο, Λαγκαδάκια, Αργάσι.

Ο ανεμοστρόβιλος ξήλωσε οροφές από σπίτια, διαφημιστικές πινακίδες και μεγάλα κλαδιά δέντρων, όπου σε αρκετές περιπτώσεις προκάλεσαν υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...