Βόλεϊ Αναπτυξιακά: Συνεχίζουν αήττητες οι παγκορασίδες

Την τέταρτη σερί νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η ομάδα των παγκορασίδων της Ομόνοιας επικρατώντας στο Αίγιο του Αιγιαλέωντα με 0-3 σετ. Με τη νίκη αυτή παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας η ναυπάκτια ομάδα και δύσκολα θα χάσει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Η διαφορά δυναμικότητας για τις δύο ομάδες ήταν εμφανής από το ξεκίνημα με τις φιλοξενούμενες να παίρνουν το πρώτο σετ με 9-25. Ο Κυριάκος Κοκόλας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια που είχε διαθέσιμα για το παιχνίδι αυτό και παρόλα αυτά πήρε και τα δύο επόμενα σετ με 14-25 και 21-25 κερδίζοντας το παιχνίδι με 0-3 σετ.

ΑΟ Αιγιαλέων: Λελούδα, Μαρή, Γκουρβέλου, Φίστι, Μεντζελοπούλου, Παπανδρέου, Παλασοπούλου, Σιαμοπούλου.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Γιαννοπούλου, Τούφα, Τριανταφύλλου, Αντωνιάδη, Σωτηροπούλου Ι., Χουλιάρα, Καμουτσή, Σφήκα, Γεωργακοπούλου.

Την ισχυρή ομάδα της Ολυμπιάδας αντιμετώπισε η δεύτερη ομάδα των παγκορασίδων της Ομόνοιας και ηττήθηκαν με 0-3 σετ στο κλειστό της Ναυπάκτου.

Σαφώς καλύτερες οι φιλοξενούμενες έδειξαν πως θα είναι μια ομάδα που αναμένεται να ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα τα Πελοποννήσου. Βελτιωμένες οι μικρές της Ομόνοιας σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους, κατάφεραν να παίξουν όμορφο βόλεϊ σε κάποια διαστήματα του αγώνα με το ζητούμενο να είναι η διάρκεια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Μπουτοπούλου, Μίχου, Τζιά, Ζορμπά, Αντιλάι, Πελέκη, Ντέτσικα, Ρουστέμη.

Ολυμπιάδα Πάτρας: Γαλάνη, Αγγελοπούλου Γ., Σπάτα, Νιπτσέκου, Σγούρα, Παναγοπούλου, Μαρκουίζου, Βεργανελάκη, Σουβαλιώτη, Αγγελοπούλου Ρ., Ματαράγκα, Τομαρά, Καπογιαννοπούλου, Δημητρακοπούλου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...