Βόλεϊ Ανδρών: Διαδικαστικό το παιχνίδι στον Απόλλωνα

c6d9fa5e-fc3d-49de-8434-407603d69dcb

Αναμενόμενη ήταν η ήττα της ανδρικής ομάδας της Ομόνοιας από τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Οι Πατρινοί που διαθέτουν το πιο πλήρες ρόστερ στην κατηγορία και είναι το νούμερο ένα φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα επικράτησαν με 3-0 σετ.

Η Ομόνοια εκμεταλλεύτηκε το νωθρό ξεκίνημα των αντιπάλων και βρέθηκε να προηγείται αρχικά 3-6 φτάνοντας ως το 8-11. Με ένα 5-0 σερί με τον Κουκουζέλη στο σερβίς ο Απόλλωνας πήρε το προβάδισμα στο σκορ μεγαλώνοντάς το σταδιακά για να κατακτήσει το σετ με 25-18, σε ένα σετ όμως που οι παίκτες της Ομόνοιας είχαν καλή απόδοση και ανά διαστήματα κόντραραν τον αντίπαλό τους. Στο δεύτερο σετ και πάλι η Ομόνοια μπόρεσε να μείνει κοντά στο σκορ ως το 13-11, η ποιότητα των αντιπάλων όμως ήταν τέτοια που γρήγορα η διαφορά και πάλι άνοιξε με το σκορ να δίνει τη ευκαιρία στον προπονητή του Απόλλωνα Σταύρο Σταματόπουλο να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του και παρόλα αυτά να πάρει το σετ με 25-17. Παρόμοια ήταν η εξέλιξη και στο τρίτο σετ με την Ομόνοια να κρατιέται κοντά στο σκορ ως το 16-14 αλλά στη συνέχεια να ηττάται με 25-16.

Η επόμενη αγωνιστική για την Ομόνοια θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο στις 19.00 σο κλειστό του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου της Ναυπάκτου όπου θα φιλοξενήσει τον Γ.Σ. Άργους.

Απόλλωνας Πάτρας: Παυλόπουλος, Παπαδόπουλος, Χασάπης, Αλτάνης, Κανάς, Πελεκούδας, Υφαντής, Κουκουζέλης, Ζωντανός, Παπαχαραλαμπόπουλος, Παπαθανασόπουλος, Μπιθίτσικας, Σακκάς.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Μόσχος, Γραββάνης, Ρούμπας, Τσακανίκας, Θεοφάνης, Μίχος, Σακκούλης, Παπαγεωργίου.

 

 

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...