Βόλεϊ Γυναικών: Ήττα στο Τόφαλος από τον Θησέα

Κακό παιχνίδι από τη γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου στο κλειστό του Ρίου και ήττα με 3-1 από το Θησέα. Με το αποτέλεσμα αυτό η Ομόνοια υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ισοβαθμώντας πλέον με τον Θησέα στους 21 βαθμούς.

Στο κεντρικό γήπεδο του κλειστού γυμναστηρίου “Δ. Τόφαλος” στο Ρίο αναμετρήθηκαν οι ομάδες του Θησέα και της Ομόνοιας και αν οι παίκτριες της ναυπάκτιας ομάδας είχαν στο μυαλό τους την εύκολη επικράτηση του πρώτου γύρου στη Ναύπακτο οι πατρινές του Θησέα γρήγορα φρόντισαν να τους αλλάξουν την εικόνα και να πάρει μια δίκαιη και καθαρή νίκη.

Ο Θησέας βρέθηκε να προηγείται από το ξεκίνημα στο παιχνίδι έχοντας μικρές διαφορές με την Ομόνοια συνεχώς να μειώνει τη διαφορά και να τον φτάνει. Με προβλήματα στη υποδοχή και στα τελειώματα της μπάλας η Ομόνοια δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο σετ με το Θησέα να το παίρνει με 25-21. Καλύτερος ο Θησέας και στο ξεκίνημα του δευτέρου σετ φτάνοντας τη διαφορά στο +4 (8-4 και 11-7). Η Ομόνοια όμως βρίσκοντας ρυθμό στο παιχνίδι της και με το καλό σερβίς της Μπαλή ανέτρεψε το σκορ και προηγήθηκε 12-14. Συνεχείς εναλλαγές στο σκορ για τις δύο ομάδες που οδήγησαν στο ισόπαλο 22-22. Η Ομόνοια έφτασε πρώτη στο σετ μπολ στο 22-24 χάνοντας και τις δύο ευκαιρίες που είχε με το Θησέα να προσπαθεί να κάνει την ανατροπή φτάνοντας σε δικό του σετ μπολ στο 25-24. Η Ομόνοια αντέδρασε και με καλό σερβίς και πάλι από τη Μπαλή έκανε ένα μικρό σερί τριών πόντων ικανό να της δώσει το σετ με 25-27.

Μια λάθος περιστροφή από την πλευρά των φιλοξενούμενων αποσυντόνισε τις παίκτριες της Ομόνοιας στο ξεκίνημα του τρίτου σετ που βρέθηκαν με 14-5 πίσω στο σκορ και παρά την αντίδρασή τους δεν μπόρεσαν να αντιστρέψουν την κατάσταση χάνοντας το σετ. Πολύ δυνατά μπήκε η Ομόνοια στο τρίτο σετ και με καλό σερβίς από τη Σχίζα βρέθηκε να προηγείται 0-5. Και ενώ όλα έδειχναν πως η Ομόνοια έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι η έλλειψη συγκέντρωσης σε βασικά σημεία του αγώνα έβαλαν και πάλι το Θησέα στο παιχνίδι και μάλιστα προηγήθηκε 16-15 με το 16-16 που ακολούθησε να είναι η τελευταία φορά που οι φιλοξενούμενες έφτασαν τόσο κοντά στο σκορ τον Θησέα. Οι γηπεδούχοι πήραν το σετ 25-20 και μαζί και τη νίκη με 3-1 σετ που τους ανέβασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Ομόνοια.

Επόμενος αγώνας για τα κορίτσια της Ομόνοιας αυτή την Κυριακή στις 15.00 στο κλειστό της Ναυπάκτου με αντίπαλο τον Ζακυνθινό.

Θησέας Πάτρας: Αναστασοπούλου, Ιωάννου, Πύργα, Κασπίρη, Σταματοπούλου, Μητροπούλου, Μούχα Κ., Ρόντικα, Κεραμιδά, Μούχα Α., Γιαννακοπούλου Α., Χατζηβασιλείου, Γιαννακοπούλου Ν., Σαββοπούλου.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Αδάμη, Τριανταφύλλου Μ., Τούφα, Σχίζα, Μπινιχάκη, Μπαλή, Σφήκα, Νάκη, Τσαμπά, Τσάτσου.

 

 

Αποτελέσματα 12ης Αγωνιστικής

Παναχαΐδα-Γαλήνη  3-0

Ζακυνθινός-Σείριος  3-0

Θησέας-Ομόνοια  3-1

Αιγιαλέων-Ληξούρι  3-1

Ρεπό ο Ερυθρός Αστέρας

 

Βαθμολογία Α’ Ομίλου (12η αγωνιστική)

1.Ερυθρός Αστέρας Πάτρας …..27

2.Παναχαΐδα ……………………….24

3.Ομόνοια Ναυπάκτου …………21

4.Θησέας Πάτρας …………………21

5.Ζακυνθινός ……………………….15

6.Ληξούρι ……………………………12

7.Αιγιαλέων …………………………9

8.Γαλήνη Πάτρας ………………….0

9.Σείριος ……………………………..0

 

Επόμενη Αγωνιστική (13η)

Ληξούρι-Θησέας

Ομόνοια-Ζακυνθινός

Σείριος-Παναχαΐδα

Γαλήνη-Ερυθρός Αστέρας

Ρεπό ο Αιγιαλέων

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...