Βόλεϊ Γυναικών: Μόνο μαθηματικές ελπίδες για play off

Καλύτερη η ομάδα της Παναχαϊκής στο παιχνίδι του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΕΠ, επικράτησε με 0-3 της Ομόνοιας στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο και πλέον οι Ναυπάκτιες έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες για την είσοδό τους στα play off για την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Η Ομόνοια δεν ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι. Βρέθηκε να προηγείται 9-6 παρότι είχε από την αρχή προβλήματα στην υποδοχή στα πολύ καλά σερβίς των αντιπάλων. Η Παπανδροπούλου με τρεις σερί άσσους πίεσε στο σέρβις κάνοντας το 9-14, με την πατρινή ακραία να έχει 6 συνολικά πόντους στο πρώτο σετ και να ηγείται της προσπάθειας της Παναχαϊκής. Η διαφορά στο σκορ μεγάλωσε κι άλλο με τη Σωτηρίου να δίνει τη χαριστική βολή στο τέλος με συνεχόμενες καλές επιθέσεις, σε ένα σετ που επιθετικά η Ομόνοια είχε τη Σχίζα με 5 πόντους και μόλις δύο τελειωμένες επιθέσεις από τις ακραίες της.

Με τη Μαριάννα Πατακοπούλου να ανεβάζει την απόδοσή της στο δεύτερο σετ η Ομόνοια μπόρεσε να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική σε ένα σετ που συνοδεύτηκε από μεγάλα σερί. Το αρχικό 5-4 έγινε 5-11 με την Παπανδροπούλου να δημιουργεί πολλά προβλήματα στο σερβίς. Η Σχίζα απάντησε όμως με τον ίδιο τρόπο και με ένα 8-0 σερί έκανε το σκορ 13-11. Το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο ως το 20-18 με την Μποχρίνη να αναλαμβάνει το βάρος των επιθέσεων για τις πατρινές με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η Καρνάτσου έβαλε νέα προβλήματα στην υποδοχή των γηπεδούχων με το σκορ να γίνεται 20-23 και το σετ να πηγαίνει στην Παναχαϊκή με 21-25.

Όλα στραβά ξεκίνησαν στο τρίτο σετ για την Ομόνοια. Στις τρεις πρώτες αλλαγές θέσεων η Παναχαϊκή είχε ήδη πάρει 15 πόντους έναντι τεσσάρων της Ομόνοιας. Η Μαριάννα Πατακοπούλου ξεκίνησε την αντεπίθεση παίρνοντας από τη θέση του σερβίς πέντε πόντους και η Σχίζα το συνέχισε μειώνοντας σε 17-18. Το σκορ έγινε 21-21 αλλά Μποχρίνη και Καρνάτσου πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, τελειώνοντας το σετ με 22-25 και το παιχνίδι με 0-3σετ.

Ασταμάτητη η Μποχρίνη για την Παναχαϊκή τελείωσε το παιχνίδι με 16 συνολικά πόντους. Την ακολούθησε σε αποτελεσματικότητα η Παπανδροπούλου με 10 πόντους, πέντε εκ των οποίων άσσοι. Πρώτη στο σκοράρισμα για τις Ναυπάκτιες η Μαριάννα Πατακοπούλου με 13 κερδισμένους πόντους με τη Σχίζα να ακολουθεί με 8.

Οι γυναίκες της Ομόνοιας έχουν πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες για να μπορέσουν να πλασαριστούν στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα play off. Πρέπει στα δύο παιχνίδια που απομένουν με Αίγιο και Πυργέα -αμφότερα εκτός έδρας- να νικήσουν με καθαρό σκορ και παράλληλα ο Πύργος να νικήσει αυτή την Κυριακή στην Πάτρα τη Γαλήνη επίσης με καθαρό σκορ.

 Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Πατακοπούλου Μοσχ., Κατσούδα, Πολυδώρου, Σχίζα, Μαστρογεωργίου, Ράμμου, Νάκη, Πατακοπούλου Μαρ., Καλπύρη.

Παναχαϊκή Γ.Ε. (Κυριάκος Κοκόλας): Παπανδροπούλου, Πρίφτη, Σταματέλου, Μποχρίνη, Ζήκου, Σωτηρίου, Ζερδεβά, Καρνάτσου, Κουριδάκη, Μανωλοπούλου, Βλασταρά, Υφαντή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...