Βόλεϊ Κορασίδες: Εκτός final four η Ομόνοια

Δεν κατάφερε να περάσει στο final four του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΠΕΠ η Ομόνοια Ναυπάκτου. Χάνοντας και από το Λουτράκι με 1-3 σετ στη Ναύπακτο μένει οριστικά εκτός διεκδίκησης πρόκρισης για την τελική τετράδα του πρωταθλήματος.

Με δεδομένο πως μία από τις πέντε ομάδες του κάθε ομίλου, από το σύνολο των τεσσάρων ομίλων της Β’ φάσης, περνάει στο final four, από την αρχή η πρόκριση φάνταζε ως θαύμα για την Ομόνοια, που μπορεί να μην κέρδισε την πρόκριση αλλά σίγουρα βγήκε κερδισμένη σε εμπειρίες για τις μικρές αθλήτριες της ομάδας.

Στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λουτράκι που ουσιαστικά δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον η ομάδα της Κορινθίας βρέθηκε να προηγείται στο πρώτο σετ, σε ένα όμορφο παιχνίδι και από τις δύο αντίπαλες και να παίρνει τελικά το σετ με 22-25. Η Ομόνοια με καλό σερβίς μπόρεσε να ισοφαρίσει τα κερδισμένα σετ κατακτώντας το δεύτερο με σχετική ευκολία (25-18), δεν μπόρεσε όμως να έχει ανάλογη συνέχεια και έχασε εύκολα το τρίτο σετ με 12-25. Στο τέταρτο σετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου να έχει συνεχώς μικρή διαφορά που κατάφερε να τη διατηρήσει μέχρι το τέλος και να πάρει το σετ με 21-25 και το παιχνίδι με 1-3 σετ.

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι για την Ομόνοια την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για το τμήμα των κορασίδων, τουλάχιστον στις επίσημες διοργανώσεις με την πρόκριση στις καλύτερες είκοσι ομάδες της Πελοποννήσου, από το σύνολο των 52 ομάδων να χαρακτηρίζεται ως επιτυχία, μιας και ήταν η πρώτη φορά που προκρίνεται ναυπάκτια ομάδα σε αυτή τη φάση.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Αδάμη, Τούφα, Τριανταφύλλου Μ., Τριανταφύλλου Β., Παπακωστοπούλου, Μίχου Ε., Γεωργακοπούλου, Χουλιάρα, Καμουτσή, Φλέσσα, Σφήκα Μ., Τσάτσου, Ευσταθίου.

Ποσειδώνας Λουτρακίου: Φάνη, Βλάσση, Ρεκλείτη, Νομικού, Βατούση, Μπεκιάρη, Κόντη, Πανταλέων, σολακοπούλου, Γκιώνη, Κοκολογιάννη, Πατουχέα, Δόσχορη.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...