Βόμβα Μέσι: Θέλω να γυρίσω στην Αργεντινή

Τετάρτη 25/05/2016 – 12:45Λιονέλ Μέσι, Αργεντινή, Ισπανία, Μπαρτσελόνα,Μπορεί να έγινε γνωστός στο όλο τον κόσμο με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, όμως η καρδιά του Λιονέλ Μέσι ανήκει στην πατρίδα του την Αργεντινή.
«Η Μπαρτσελόνα μου έδωσε τα πάντα, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω στην Αργεντινή. Εδώ μεγάλωσα και απολαμβάνω την ζωή αλλά κάποια μέρα θα γυρίσω (στην Αργεντινή)», δήλωσε στο περιοδικό Sports Illustrated.
Ο 28χρονος διεθνής επιθετικός θυμάται τις δυσκολίες που αντιμετώπισε φεύγοντας από το σπίτι του όντας πιτσιρικάς, ωστόσο δεν παραλείπει να τονίζει τα όσα καλά βρήκε στην ομάδα της Καταλονίας: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Από την μία πήγαινα να παίξω για την Μπαρτσελόνα, αλλά, από την άλλη έπρεπε να εγκαταλείψω το σπίτι μου και να ξεκινήσω τη ζωή μου από την αρχή».
Η εθνική Αργεντινής βρίσκεται στο πλαίσιο προετοιμασίας για το Κόπα Αμέρικα και ως ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, θέλει να αφήσει πίσω της τον περσινό χαμένο τελικό (στα πέναλτι) από την Χιλή: «Θα προσπαθήσουμε να αρπάξουμε την ευκαιρία. Θα ήταν εκπληκτικό να στεφθούμε πρωταθλητές σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση», δήλωσε.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...