«Βόμβα» με ΕΠΟ και Γκιρτζίκη!

«Βόμβα» με ΕΠΟ και Γκιρτζίκη!

Κατηγορία

christos.papad…
Κυριακή 15/05/2016 – 16:21

«Βόμβα» με ΕΠΟ και Γκιρτζίκη!

ΠΟΙΟΝ «ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ» ΣΑΒΒΙΔΗΣ – ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ!                                                           

Αποδυναμώνεται συνεχώς ο Γιώργος Γκιρτζίκη. O άνθρωπος που είχε εκλεγεί με την ψήφο 51 ενώσεων αναμένεται να δει τουλάχιστον 30 από αυτές να καταψηφίζουν τον διοικητικό απολογισμό της ΕΠΟ στη γενική συνέλευση που θα γίνει μέσα στον Ιούνιο.

Παράλληλα, μέχρι τότε αναμένεται να έχουν παραιτηθεί τρία μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Είναι σαφές πως ο Γιώργος Γκιρτζίκης χάνει συνεχώς στηρίγματα και την ίδια ώρα αυξάνεται η ισχύς της «συμμαχίας» ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, καθώς τα επιτελεία τους συνεχίζουν τις επαφές με τις ενώσεις και τις εντάσσουν στη δύναμή τους εν όψει των εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «συμμαχίας», καθώς αποτελεί τον εκλεκτό του Ιβάν Σαββίδη και των ενώσεων. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα προτιμούσε τον Σπύρο Καλογιάννη, αλλά δεν φέρνει αντίρρηση και σέβεται την επιθυμία των ενώσεων να προέρχεται από αυτές ο υποψήφιος.

Αυτόν σπρώχνουν Σαββίδης – Μελισσανίδης για αντι-Γκιρτζίκη!

To όνομά του προβάλει ως εκ των επικρατέστερων εδώ και καιρό κι όπως είναι δείχνουν είναι ο No1 υποψήφιος για το αντίπαλο δέος της σημερινής διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι επιλογή Σαββίδη, ο οποίος σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους ΕΠΣ, τους προέτρεψε να αναδείξουν οι ίδιοι ποιος θα είναι ο επικεφαλής τους. Οι Ενώσεις της αντιπολίτευσης θα κάνουν μία άτυπη συνάντηση μέσα στον Μάιο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Γραμμένος θα αναδειχθεί ο επικεφαλής  της παράταξής τους. Στην ίδια συνάντηση δε, θα εκδοθεί και μία διακήρυξη με τις αρχές της αντιπολίτευσης.

Με την προώθηση του Γραμμένου για τη διεκδίκηση της προεδρίας της ΕΠΟ δεν έχει αντίρρηση κι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, παρ’ ό,τι θα προτιμούσε να εκλεγεί ο Σπύρος Καλογιάννης. Οι ΕΠΣ όμως επιμένουν πως πρέπει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας να προέρχεται από τους κόλπους τους (ο Καλογιάννης είναι πρόεδρος της Football League).

Πηγή: Filathos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...