“Βόμβα” στη Νίκαια: Ανακοίνωσε Καμαρά ο Ιωνικός!

Την πήχη ψηλά βάζει και επίσημα πλέον ο Ιωνικός που πρόσθεσε στη φαρέτρα του, Ηλία Καλοπήτα, τον Σενεγαλέζο στράικερ, Ανρί Καμαρά.

Μετά τους Ατρόμητο, Παναιτωλικό, Καλλονή, Λαμία κι Απόλλωνα Σμύρνης, ο Καμαρά θα αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν στη Γ’ Εθνική, καθώς ανακοινώθηκε από τον ιστορικό σύλλογο της Νίκαιας.

Σημειώνεται πως ο Καμαρά ξεκίνησε την καριέρα του από τη Στρασμπούρ και στη συνέχεια φόρεσε τις εμφανίσεις των Ξαμάξ, Γκρασχόπερ, Σεντάν, Γουλβς, Σέλτικ, Σαουθάμπτον, Γουίγκαν, Γουέστ Χαμ, Στόουκ, Σέφιλντ πριν έρθει στην Ελλάδα.

Ο Ιωνικός αγωνίζεται στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής και αναδείχθηκε εκτός έδρας ισόπαλος χωρίς γκολ στην πρεμιέρα με τον Εθνικό, ενώ νίκησε με 2-1 τον Άγιο Ιερόθεο για τη δεύτερη αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σε μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου προχώρησε η Διοίκηση του Ιωνικού υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σενεγαλέζο επιθετικό Ανρί Καμαρά.

Πρόκειται για έναν επιθετικό εγνωσμένης αξίας με σπουδαία καριέρα τόσο στην Πρέμιερ Λίγκ όσο και σε Ελβετία και Ελλάδα. Είναι διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης έχοντας 99 συμμετοχές και 29 γκολ με σπουδαιότερη στιγμή την πρόκριση στους 8 του παγκοσμίου κυπέλλου το 2002″.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...