«Βόμβα» στη σόουμπιζ: Πασίγνωστη τραγουδίστρια αποσύρεται λόγω προβλημάτων υγείας

selenamain

Τα τελευταία χρόνια, η 24χρονη αμερικανίδα τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ είδε τις «μετοχές» της να εκτοξεύονται και γρήγορα έγινε μία από τις πλουσιότερες τραγουδίστριες στον κόσμο.

Κι εκεί που όλοι πίστευαν ότι η καριέρα της πήγαινε από το καλό στο καλύτερο, ήρθε η ίδια με μία λιτή ανακοίνωση να σοκάρει τους φαν της. Η Σελένα Γκόμεζ, στο απόγειο της καριέρας της, αποσύρεται από τη μουσική σκηνή, προκειμένου να φροντίσει την υγεία της. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, διακατέχεται συχνά από κρίσεις πανικού, ενώ πάσχει και από την ασθένεια του λύκου. Πέρυσι είχε αποκαλύψει πως υποβαλλόταν σε θεραπεία για την ασθένεια που επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος.

 

in33

 

 «Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, περίπου πριν από ένα χρόνο αποκάλυψα πως έχω Λύκο, μια ασθένεια που μπορεί να επηρεάσει τους ανθρώπους με διαφορετικούς τρόπους. Ανακάλυψα πως το άγχος, οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη μπορεί να είναι παρενέργειες του Λύκου. Θέλω να επικεντρωθώ στην διατήρηση της υγείας μου και αποφάσισα πως ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω, είναι να απέχω λίγο από τη μουσική», δήλωσε η πανέμορφη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο toofab.

Ως εκ τούτου, η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις συναυλίες της σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

 

 

«Ξέρετε πόσο σημαντικοί είστε για μένα αλλά… κάνω ό,τι είναι δυνατόν για το καλύτερο», είπε η Γκόμεζ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστεήσει όλους τους θαυμαστές της για την υποστήριξή τους.

Η τραγουδίστρια δεν διευκρίνισε πόσο χρονικό διάστημα θα απέχει από το τραγούδι.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...