Βusiness Forum στην Κομοτηνή θα διοργανώσει το Ελληνικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο της Τουρκίας

Βusiness Forum στην Κομοτηνή θα διοργανώσει το Ελληνικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο της Τουρκίας

Ο Προέδρος του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου της Τουρκίας, Λεβέντ Σαντίκ Αχμέτ, πρότεινε την διοργάνωση B2B και επιχειρηματικού φόρουμ, τον Μάρτιο στην Κομοτηνή. Πρόταση, που έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τα μέλη, στην πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού οργάνου του Συμβουλίου. Στην διαδικασία,  συμμετείχε και ο Προέδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων της Τουρκίας (DEİK), κ. Nail Olpak.

Ο γνωστός Τούρκος επιχειρηματίας Ερολ Ουσέρ, ως Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου της Τουρκίας, τέθηκε επικεφαλής των επιτροπών για την Ενέργεια, τη Ναυτιλία, του Real Estate, του Τουρισμού, του Πολιτισμοί και της Οικονομίας. Ο ίδιος, τόνισε ότι θα συνεργαστεί με ελληνικές επιχειρήσεις για τις τρίτες χώρες. Ο κ. Ουσέρ, είναι Διευθύνων Σύμβουλος της USER Danismanlik, μίας εκ των μεγαλύτερων εταιριών επενδυτικής τραπεζικής της Τουρκίας.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/317745-Business-Forum-sten-Komotene-tha-diorganosei-to-Elleniko-Epicheirematiko-Symboylio-tes-Toyrkias ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...