ΓΓΔΕ: Πως θα πληρωθούν οι δικαιούχοι για το δημοψήφισμα και τις εκλογές

ΓΓΔΕ: Πως θα πληρωθούν οι δικαιούχοι για το δημοψήφισμα και τις εκλογές

Το πώς και πότε, θα γίνει η πληρωμή των δικαιούχων για το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 και τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015  ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή της η  Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση έχει ήδη  σταλεί κατάσταση πληρωμής:

-για 4.117 δικαιούχους της ειδικής αποζημίωσης των διοριζομένων εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, γραμματέων κλπ., που αφορά στη διενέργεια του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015.

– Και για 132 δικαιούχους της ειδικής αποζημίωσης των διοριζομένων εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, γραμματέων κλπ., που αφορά στη διενέργεια των Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015.
Σύμφωνα με τα στοιχεία,  2.205 δικαιούχοι των εκλογικών διαδικασιών δεν είχαν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση για συμπλήρωση τραπεζικού λογαριασμού (IBAN).

Για την πορεία της αίτησής σας μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω της σχετικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax/electionpay.

Επίσης:

-Για την πληρωμή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση τραπεζικού λογαριασμού (IBAN), μέσω της σχετικής εφαρμογής στην προαναφερόμενη διεύθυνση, από τον κάθε δικαιούχο (έφορο, δικαστικό αντιπρόσωπο, γραμματέα κλπ.).

-Η πρόσβαση στο σύστημα για τη συμπλήρωση του τραπεζικού λογαριασμού είναι εφικτή μόνο με τη χρήση των προσωπικών κωδικών του TaxisNet.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...