Γαβρόγλου: Το “όχι” του λαού μας έχει μια τραγική επικαιρότητα και στις μέρες μας

Γαβρόγλου: Το “όχι” του λαού μας έχει μια τραγική επικαιρότητα και στις μέρες μας

 

Μετά την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που έγινε ενώπιον του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στην Αθήνα, ο Κώστας Γαβρόγλου δήλωσε:

«Είμαστε σήμερα εδώ για να τιμήσουμε όλες και όλους που αγωνίστηκαν ενάντια σε όσους επιτέθηκαν στη χώρα μας, στη συνέχεια στον κατακτητή, δηλαδή τον φασισμό και τον ναζισμό. Ένας αγώνας που άρχισε με το μεγαλειώδες “όχι” του λαού μας, συνεχίστηκε με τη μεγαλειώδη Εθνική Αντίσταση. Σήμερα τιμούμε αυτό τον κόσμο, γιατί η σημερινή Δημοκρατία τούς οφείλει πάρα πολλά». «Το “όχι”, όμως του λαού μας έχει μια τραγική επικαιρότητα και στις μέρες μας, που είναι ένα “όχι” στους πολέμους, όπου και αν γίνονται, είναι ένα “όχι” σε ό,τι μας χωρίζει και σε τελική ανάλυση, ένα “ναι” στη Δημοκρατία».

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, μετά το πέρας της μαθητικής παρέλασης στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/307287-Gabrogloy-To-ochi-toy-laoy-mas-echei-mia-tragike-epikairoteta-kai-stis-meres-mas ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...