Γεμίζει μια κάλτσα με αλάτι και τη βάζει στο τηγάνι. Ο λόγος; Απίστευτος!

καλτσα

Όποιος έχει υποφέρει από πόνους στο αυτί ξέρει πόσο οδυνηρό και επώδυνο μπορεί να είναι. Προσωπικά, θυμάμαι όταν ήμουν παιδί είχα πάθει μια λοίμωξη στο αυτί και δεν υπήρχε τίποτα που να μπορούσε να απαλύνει τον πόνο μου. Ούτε καν το να σφίγγω τα δόντια μου δεν μπορούσε να βοηθήσει, γιατί πολύ απλά ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος.

Φυσικά, κάποια στιγμή μπορείς να πάρεις αντιβιοτικά και να απαλύνεις τον πόνο, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Υπάρχουν και οι άνθρωποι, που αρνούνται να πάρουν φαρμακευτικά σκευάσματα, εξαιτίας των παρενεργειών. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, η ιδέα αυτή είναι καταπληκτική, γιατί μπορείτε να καταπολεμήσετε τον πόνο στο αυτί με αλάτι.

Επίσης, εκτός από το αλάτι χρειάζεστε και μια λευκή κάλτσα. Αυτό είναι σημαντικό, καθώς διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος αποχρωματισμού.

Το αλάτι θα πρέπει να είναι χοντρό θαλασσινό, ώστε οι κόκκοι να είναι ακατέργαστοι για να μην υπάρχει κίνδυνος να βγουν έξω από την κάλτσα και λόγω της ιδιαίτερης χημικής του σύστασης. 1 με 1,5 φλιτζάνι είναι αρκετό.

Οδηγίες

Ρίχνετε το αλάτι μέσα στην κάλτσα, κρατώντας γυρισμένη την άκρη της κάλτσας προς τα έξω, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να πέσουν κάτω κόκκοι αλατιού.

Πρέπει να δέσετε την κάλτσα σφιχτά και αν μπορείτε με διπλό κόμπο.

Το τελικό σχήμα δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το μέγεθος της παλάμης σας, όπως αναφέρει το tilestwra.

Μετά βάλτε την κάλτσα σε ένα τηγάνι με μέτρια θερμοκρασία για 4 έως 6 λεπτά. Είναι καλό να γυρίζετε συχνά την κάλτσα για να μην καεί. Εναλλακτικά, μπορείτε να ζεστάνετε την κάλτσα στον φούρνο μικροκυμάτων, αλλά εδώ υπάρχει ο κίνδυνος να μην ζεσταθεί η κάλτσα σε όλο το μήκος της. Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα να χαλάσει η κάλτσα και να σκιστεί. Οπότε, θα πρέπει να αλλάζετε την πλευρά της κάλτσας μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων ανά 5 λεπτά. Αυτό, όμως, είναι αρκετά χρονοβόρο, άρα η μέθοδος με το τηγάνι είναι καλύτερη.

Μετά θα πρέπει να ελέγξετε με το χέρι σας την θερμότητα της κάλτσας, ώστε να μην καεί το αυτού που θα το βάλει στο αυτί του. Η κάλτσα πρέπει να τοποθετηθεί από το ύψος του αυτιού μέχρι το σαγόνι. Η ανακούφιση θα επέλθει μέσα σε λίγα λεπτά. Τέλεια!

Αυτή η φυσική μέθοδος ανακούφισης του πόνου είναι ιδανική για παιδιά, αλλά και οποιονδήποτε άλλον.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...