Γενετική διαταραχή σε κάνει να αγαπάς όλο τον κόσμο!!

Γενετική διαταραχή σε κάνει να αγαπάς όλο τον κόσμο!!

Οι περισσότεροι άνθρωποι, μέσα στην ημέρα μπορεί να βρεθούν σε φάση που να μην θέλουν να δουν και να μιλήσουν σε άνθρωπο. Σίγουρα σε αυτούς όμως, δεν ανήκουν όσοι πάσχουν από το σύνδρομο Williams.

Το σύνδρομο Williams είναι το αντίθετο του αυτισμού. Με χαρακτηριστικό την εντονη φιλική διάθεση των ασθενών με όλο το κόσμο.

Κατά τους επιστήμονες, το σύνδρομο αυτό είναι αποτέλεσμα της απουσίας 26 έως 28 γονιδίων στο χρωμόσωμα 7. Επίσης, μελέτες που έχουν γίνει , δείχνουν ότι τα άτομα με το σύνδρομο Williams έχουν στον οργανισμό τους υψηλά επίπεδα οξυτοκίνης που αλλιώς ονομάζεται ορμόνη της αγάπης, και αυτό εξηγεί  γιατί δείχνουν άπλετη αγάπη σε όλους.

Είναι άτομα ιδιαιτέρως κοινωνικά και φιλικά. Ενθουσιάζονται όταν κάνουν νέες γνωριμίες  άτομα και δείχνουν εμπιστοσύνη σε όλους.

Όμως, δεν μπορούν  να δημιουργήσουν σταθερές σχέσεις με άλλους ανθρώπους γιατί δυσκολεύονται να συμβιβαστούν με τις κοινωνικές επιταγές!

Ο δείκτης νοημοσύνης τους αγγίζει το 50-60 με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν σε απλές καθημερινές δραστηριότητες.

Βέβαια, όπως κάθε πράγμα, έτσι και αυτό έχει το αρνητικό του, που είναι η εμφάνιση σοβαρών προβλημάτων στην υγεία των ατόμων που πάσχουν. Οι περισσότεροι παρουσιάζουν καρδιαγγειακά προβλήματα, ενώ κάποιοι έχουν υπερβολική υψηλή ποσότητα ασβεστίου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ψυχικές διαταραχές, πόνο στα οστά, σύγχυση και δυσκολίας συγκέντρωσης, ανορεξία, πρήξιμο στην κοιλιά, ναυτίες, κοιλιακό άλγος και εμετούς. Παρουσιάζουν επίσης, υπερευαισθησία στους ήχους, μυοσκελετικά προβλήματα, κολικούς και προβλήματα στη διατροφή κυρίως στις μικρές ηλικίες.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/306905-Genetike-diatarache-se-kanei-na-agapas-olo-ton-kosmo ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...