Γενική συνέλευση και κοπή Βασιλόπιτας του συλλόγου Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας

ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΧΟΜΟΡΙTΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
Άλιμος 23 Ιανουαρίου 2018
Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα του Crystall City Hotel στην Αθήνα με θέματα «Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός έτους 2017».
Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ομόφωνα εξελέγη ο δημοσιογράφος κος Δημήτρης Μαλλάς και γραμματέας ο κος Περικλής Ζιαμπάρας.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Μπάμπης Χαντζής αναφέρθηκε αναλυτικά στην δράση και πορεία του Συλλόγου κατά το 2017, ενημέρωσε τα μέλη και τους φίλους για τον παραγραμματισμό έργων και εκδηλώσεων για το έτος 2018 και ανέφερε ότι «είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που έχουμε κοντά μας, όλους εσάς τα μέλη και τους φίλους μας. Ο Σύλλογός μας καταφέρνει να είναι από τους πρωτοπόρους Συλλόγους της Ορεινής Ναυπακτίας και να γίνεται σημείο αναφοράς, ένα παράδειγμα προς μίμηση. Η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη που διέπει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου φέρνει θετικά αποτελέσματα στη πορεία του Συλλόγου μας.
Η επτάχρονη προσπάθεια αναβάθμισης του Συλλόγου μας γίνεται πράξη μέσα από τις συνεχείς δράσεις του Δ.Σ αλλά και των απλών μελών μας.
Σ΄ αυτές μας τις προσπάθειες έχουμε συμμάχους όλους εσάς. Πέραν όμως από τη βοήθειά σας έχουμε συμπαραστάτες και τους επώνυμους χορηγούς, μέλη του Συλλόγου μας, που μας βοηθούν σε κάθε μας προσπάθεια. Σε όλους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ και είναι φωτεινά παραδείγματα άξια προς μίμηση. Εμείς στο Δ.Σ του Συλλόγου τους ευχαριστούμε και τους εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας. Τελειώνοντας ευχαρίστησε όλους για την μαζική τους παρουσία στην εκδήλωση και ευχήθηκε «Καλή και Δημιουργική Χρονιά με Υγεία»
Ακολούθησε ο αναλυτικός οικονομικός απολογισμός από την Ταμία Κώστα Εγγλέζο του Χρήστου και αναγνώσθηκε η έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής από τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Εγγλέζο του Ηλία.
Στις ψηφοφορίες που ακολούθησαν
• Ομόφωνα τα παρόντα μέλη ενέκριναν την έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου και τον οικονομικό απολογισμό από 01/01/2017 έως 31/12/2017 και απάλλαξαν το Δ.Σ. και την Ε.Ε. από κάθε ευθύνη.
• Με πρόταση του Δ.Σ. και κάνοντας χρήση του άρθρου 29 του καταστατικού, η Γενική Συνέλευση ομόφωνα απένειμε τον τίτλο του «Ευεργέτη» στους συγχωριανούς και μέλη του Συλλόγου κ.κ. Επαμεινώνδα Κ. Πατούχα και Ιωάννη Χαρ. Λυμπέρη για τις οικονομικές τους δωρεές προς το χωριό μας.
Στην διάρκεια της Γ.Σ. ο συγχωριανός μας και μέλος του συλλόγου κος Χρήστος Εγγλέζος ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι αναλαμβάνει όλα τα έξοδα έκδοσης του επόμενου φύλου της εφημερίδας του Συλλόγου μας «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΧΟΜΟΡΗΣ». Τον ευχαριστούμε πολύ.
Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.
Από το Δ.Σ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...