Γενναίος στην πρεμιέρα!

Γενναίος στην πρεμιέρα!

Για δέκατη έβδομη φορά ο Ολυμπιακός κάνει απόψε (21.45) πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει αντίπαλο μία από τις υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η Μπάγερν θα πατήσει στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη με τον αέρα του ακλόνητου φαβορί, αλλά ο Ολυμπιακός με τη δύναμη της έδρας του και με πίστη στην ομάδα του, θα την κοιτάξει στα μάτια και θα προσπαθήσει να τη λυγίσει. Όπως έγινε με πολλές άλλες σπουδαίες ομάδες στη διοργάνωση κι όπως συνέβη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια στο γήπεδό του για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν μεταξύ άλλων νίκησε την Γιουβέντους, την Μάντσεστερ Γ. και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Μάρκο Σίλβα έδωσε σύνθημα αποφασιστικότητας και την υπόσχεση ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει τα πάντα για την επιτυχία. Ο Πορτογάλος δοκίμασε ενδεκάδα με Ρομπέρτο, Ομάρ, Μασουακού, Ντα Κόστα, Σιόβα- Καμπιάσο, Κασάμι, Σαλίνο- Ντομίνγκες, Πάρντο, Ιντέγε. Θέση διεκδικούν οι Ερνάνι και Φορτούνης ενώ στην 18αδα είναι και οι Καπίνο, Μποτία, Μανιάτης, Φινμπόγκασον, Σεμπά.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναμένεται να παρατάξει την Μπάγερν με Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Αλάμπα- Τσάμπι Αλόνσο, Βιδάλ, Τιάγκο, Γκέτσε- Μίλερ, Κόστα, Λεβαντόφσκι. Θέση διεκδικεί ο Ραφίνια.

Ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο, ενώ υπάρχουν ακόμη λίγα ακριβά εισιτήρια που διατίθενται μέσω του olympiacos.org και από τα εκδοτήρια.

Διαιτητής θα είναι ο Ισπανός Καρβάγιο.

Πηγή: Pamesports.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...