Γεννηματά:Κανένας αντιπερισπασμός δεν θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την πραγματικότητα

2498530

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματα, ,στη συζήτηση που διεξάγεται αυτή την ώρα για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση νομιμότητας δανειοδότησης κομμάτων και εταιρειών ΜΜΕ,απάντησε στις επιθέσεις του πρωθυπουργού προς τη Χαριλάου Τρικούπη για τον τεράστιο δανεισμό του ΠΑΣΟΚ και ισχυρίστηκε ότι το κόμμα της έχει βάλει από μόνο του τάξη στα του οίκου του,λέγοντας «Να τελειώνουμε με τις συκοφαντίες και τα ψεύδη για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα,η κ,Γεννηματά παραδέχτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ δανείστηκε πράγματι πολύ μεγάλα ποσά έως το 2010 αλλά σημείωσε ότι στη συνέχεια έβαλε τάξη στα οικονομικά του και πλέον μπορεί να κοιτάζει τους Έλληνες «στα μάτια». «Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που ανέθεσε τη διερεύνηση των οικονομικών του στις έξι μεγαλύτερες εταιρείες ορκωτών λογιστών της χώρας» είπε και πρόσθεσε: κάναμε δραστικές περικοπές και περιορίσαμε τα έξοδά μας κατά 96%». Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι το 60% της κρατικής επιχορήγησης του ΠΑΣΟΚ πηγαίνει στις τράπεζες για την αποπληρωμή των δανείων του κόμματος.

Επίσης,η κ.Γεννηματα είπε«Εμείς πρώτοι ανοίξαμε το θέμα της διαφάνειας των κομμάτων» συμπλήρωσε και καταλόγισε στον πρωθυπουργό ότι «έρχεται καθυστερημένος» στο θέμα. Προκάλεσε, μάλιστα, και τα υπόλοιπα κόμματα να διατάξουν εσωτερικό έλεγχο στα οικονομικά τους. «Ελάτε να συγκριθούμε» είπε χαρακτηριστικά. Κατηγόρησε, μάλιστα, την κυβέρνηση ότι με την Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ επιχειρεί αντιπερισπασμό από τα σκληρά μέτρα που αναμένεται να έρθουν στη Βουλή. «Κανένας αντιπερισπασμός, κανένα πυροτέχνημα, κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι δεν θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την πραγματικότητα» είπε απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό

The post Γεννηματά:Κανένας αντιπερισπασμός δεν θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την πραγματικότητα appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...