Γεννηματά: «Είμαι βαθύτατα προβληματισμένη μετά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή»

«Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ»

«Είμαι βαθύτατα προβληματισμένη μετά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, ενοχλημένη και σοκαρισμένη», τόνισε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Γιατί εκτός από την κοκορομαχία που παρακολουθήσαμε ανάμεσα στον πρωθυπουργό και στον κ. Μητσοτάκη, αυτό που εμένα πραγματικά με σόκαρε χθες, ήταν το μίσος που έσταζε από κάθε λέξη του πρωθυπουργού», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

«Η κυβέρνηση είναι απελπισμένη. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι ο πολιτικός αντίπαλος της δεξιάς είμαστε εμείς, η δημοκρατική παράταξη. Προσπαθεί να βρει τρόπους να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία. Αυτό κάνει και αυτό έκανε και χθες. Αλλά το έκανε με έναν τρόπο απόλυτα διαλυτικό για τη συνεχή της ελληνικής κοινωνίας…», πρόσθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Χθες ο πρωθυπουργός, επέλεξε να κόψει κάθε περιθώριο συνεννόησης και συζήτησης με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις. Επιλέγει την πόλωση και την απομόνωση, μπας και καταφέρει να κρατηθεί λίγο παραπάνω πρωθυπουργός σε αυτή τη χώρα. Διαλύει και καταστρέφει ό,τι χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια στην περίοδο της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα, γιατί εγώ θεωρώ ότι είναι μια πολύ μεγάλη κατάκτηση η εθνική συμφιλίωση», συμπλήρωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Το ότι κλείσαμε τις πληγές μας και μπορούμε να έχουμε πολιτικές διαφορές, χωρίς να υπάρχει μίσος και οργή μεταξύ μας, ήταν μια τεράστια κατάκτηση των προηγούμενων ετών. Και αυτή τη στιγμή καταστρέφεται», κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...