Γεννηματά: Να συγκληθεί το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών

Γεννηματά: Να συγκληθεί το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών

Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα – Γεννηματά για το Σκοπιανό

Για το Σκοπιανό

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο Μέγαρο Μαξίμου, στη σκιά της κόντρας ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη Χαριλάου Τρικούπη με αφορμή τη χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με την Φώφη Γεννηματά.

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών γιατί προχώρησε σε συζητήσεις χωρίς να έχει επιβεβαιώσει την εθνική γραμμή, ζήτησε ξανά από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, κατά την συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου για το Σκοπιανό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εξετάσθηκαν οι εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων καθώς και όσα συζήτησε ο κ. Τσίπρας με τον Αλβανό ομόλογό του Έντι Ράμα. 

Επανέλαβε οτι η διγλωσσία των ΣΥΡΖΑ-ΑΝΕΛ δυσκολεύει τη διαπραγμάτευση και επισήμανε ότι η λύση δε μπορεί να αφορά μόνο το όνομα αλλά και νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις για τον αλυτρωτισμό.

Την κυρία Γεννηματά υποδέχτηκε στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού.

5

Το πρώτο τετ α τετ των δυο πολιτικών, μπροστά στην κάμερα, ήταν σε καλό κλίμα, με την Φώφη Γεννηματά και τον Αλέξη Τσίπρα να μιλούν για τα παιδιά τους. 

 

1

Σύμφωνα με πληροφορίες η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα κάνει δηλώσεις μετά την συνάντηση από το γραφείο της στην Χαριλάου Τρικούπη.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/319146-Se-exelixe-e-synantese-Tsipra-Gennemata ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...