Γεννηματά: Ο νέος φορέας δεν θα χτιστεί πάνω στις παθογένειες και πρακτικές του παρελθόντος

Γεννηματά: Ο νέος φορέας δεν θα χτιστεί πάνω στις παθογένειες και πρακτικές του παρελθόντος

Γεννηματά

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς Φώφη Γεννηματά, δήλωσε ότι, από την εκλογή μου ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κινήθηκα με προτεραιότητες την Ενότητα και την Αναγέννηση της παράταξης, αυτούς τους στόχους υπηρέτησα και σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αποφεύγοντας να απαντήσω σε κάθε είδους προκλήσεις.

Η κ. Γεννηματά διαβεβαίωσε ότι ο νέος ενιαίος φορέας δεν θα χτιστεί πάνω στις παθογένειες και πρακτικές του παρελθόντος.

Στη μεγάλη προσπάθεια για την Αναγέννηση της παράταξης συναντώνται όλες οι γενιές, της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, συμπορεύονται και δεν διχάζονται, μόνο έτσι γίνονται τα οράματα της νέας γενιάς πράξη, πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι χαίρεται «που έστω και τώρα, έγινε αυτό κατανοητό και αποδεκτό».

«Είμαι σταθερά προσηλωμένη στον στόχο της δημιουργίας της μεγάλης Παράταξης, που θα οδηγήσει σε μια νικηφόρα πορεία» κατέληξε.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/310234-Gennemata-O-neos-phoreas-den-tha-chtistei-pano-stis-pathogeneies-kai-praktikes-toy-parelthontos ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...