Γερμανία: Αγωνία για το κοριτσάκι που φαίνεται σε βίντεο στο «σκοτεινό διαδίκτυο», να κακοποιείται (Εικόνες)

Γερμανία: Αγωνία για το κοριτσάκι που φαίνεται σε βίντεο στο «σκοτεινό διαδίκτυο», να κακοποιείται (Εικόνες)

Γερμανία

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γερμανία βίντεο που δείχνει ένα κοριτσάκι να κακοποιείται βάναυσα σε υλικό παιδικής πορνογραφίας στο «Σκοτεινό Διαδίκτυο», ένα διασυνδεδεμένο δίκτυο, όπως το ίντερνετ που ξέρουμε, αλλά ανώνυμο και μυστικό. Οι αρχές ζητούν τη βοήθεια του οποιουδήποτε μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του άτυχου κοριτσιού. Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του μικρού κοριτσιού, το οποίο φέρεται να είναι μεταξύ 4 και 5 ετών, ώστε αν κάποιος δει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

 Η υπόθεση έχει οδηγήσει στη συνεργασία αστυνομικών από το Εγκληματολογικό Τμήμα και το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γερμανικής αστυνομίας που καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσουν το μικρό κοριτσάκι από τις αποτρόπαιες πράξεις του παιδόφιλου που την κρατά.

 Το βίντεο που έχει διαρρεύσει και φαίνονται οι φρικιαστικές στιγμές που πιθανότατα ακόμη περνάει η μικρή, εκτιμάται από τους αστυνομικούς ότι γυρίστηκε τον Οκτώβριο του προηγούμενου έτους ενώ το βίντεο εντοπίστηκε πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2016. 

 Τα μοναδικά πράγματα που είναι γνωστά για τη μικρούλα είναι τα χαρακτηριστικά της εξωτερικής της εμφάνισης και το γεγονός ότι στα βίντεο ακούγεται να μιλά γερμανικά, ωστόσο αυτά τα στοιχεία δεν έχουν οδηγήσει μέχρι σήμερα πουθενά, με αποτέλεσμα η αγωνία για το κοριτσάκι να μεγαλώνει.

κορ

kor

κορ

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/304677-Germania-Agonia-gia-to-koritsaki-poy-phainetai-se-binteo-sto-skoteino-diadiktyo-na-kakopoieitai-Eikones ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...