Γεροβασίλη:Η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα ασφάλειας στην περιοχή

γφγσ«Σε μία περίοδο πολιτικών εξελίξεων ιστορικής σημασίας στην Ευρώπη, και σε μία γεωγραφική περιοχή όπου δεν λείπουν τα φαινόμενα αστάθειας, η Ελλάδα αποτελεί έναν πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, σε χαιρετισμό της στο 6ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Capital Link: «Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ότι υποχρέωση της κυβέρνησης είναι η διαμόρφωση ασφαλούς και διαφανούς περιβάλλοντος ίσων ευκαιριών, απαλλαγμένου από στρεβλώσεις και υπογράμμισε ότι «είμαστε πλέον έτοιμοι για την απρόσκοπτη υλοποίηση αναπτυξιακών πολιτικών».

Η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην απαρχή μίας νέας περιόδου εμπιστοσύνης, οικονομικής ασφάλειας και επενδυτικής προοπτικής και επεσήμανε ότι με την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης «πετύχαμε να διασφαλίσουμε τόσο την οικονομική σταθερότητα όσο και την κοινωνική συνοχή».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος εκτίμησε ότι ανοίγεται ο δρόμος για επενδυτική δραστηριοποίηση σε δεκάδες τομείς και ειδικά στις εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας, την ενέργεια, τον τουρισμό και τις υποδομές.

Επεσήμανε ότι «σε αυτήν την πολύ κρίσιμη για το μέλλον της Ελλάδας στιγμή, ο ρόλος της υγιούς επιχειρηματικότητας είναι κρισιμότατος».

Στάθηκε επίσης στην ανάγκη «απαλλαγής από την ολιγοπωλιακή και κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα, ανάδειξης της καινοτομίας και της εφευρετικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενίσχυσης νέων συνεργατικών σχημάτων και της κοινωνικής οικονομίας».

«Αυτές είναι οι προϋποθέσεις για μία πραγματικά δίκαιη αναπτυξιακή προοπτική», είπε η κ. Γεροβασίλη.

The post Γεροβασίλη:Η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα ασφάλειας στην περιοχή appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...