Γεροβασίλη:Η ΝΔ επιδιώκει να αποκομίσει πολιτικά οφέλη από την προσφυγική κρίση

EC3895B16244AB5D2766CF905FC1DAA7Δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου σχετικά με σημερινές δηλώσεις του κ. Κουμουτσάκου σε τηλεοπτικό σταθμό

Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, επιχείρησαν να εξαπατήσουν τους πολίτες όταν ανακοίνωναν ότι θα επιδιώξουν εθνική συναίνεση στο προσφυγικό.
Στην πραγματικότητα, το μόνο που επιδιώκουν, είναι να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη από την προσφυγική κρίση, κάνοντας σε κάθε δυνατή ευκαιρία, επίδειξη μικροπολιτικής.
Τους επισημαίνουμε ότι την μικροπολιτική ο λαός την αποκαλεί και «κουτοπονηριά» και την εκτιμά ελάχιστα.

H ανακοίνωση του κ. Κουμουτσάκου:

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος  Κουμουτσάκος, σε απάντηση της ομιλίας του κ. Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Τσίπρας ελάχιστες ώρες μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, επιβεβαιώνει ότι το μόνο που ξέρει είναι να διχάζει. Τώρα, κατασκευάζει νέα τεχνητή γραμμή σύγκρουσης.

Ο «ανθρωπισμός» (δικός του) και η «ακροδεξιά» (όλοι οι άλλοι). Προφανώς για τον κ. Τσίπρα ανθρωπισμός είναι οι δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που περιφέρονται ανά την Ελλάδα πεινασμένοι, διψασμένοι και αβοήθητοι.

Ενώ, κατά τον κ. Τσίπρα, “ακροδεξιά” είναι η αναγκαία φύλαξη των συνόρων της πατρίδας και η αυτονόητη διαμονή των παράτυπων μεταναστών σε κλειστούς χώρους για λόγους δημόσιας ασφάλειας.

Δεν καταλαβαίνει ο κ. Τσίπρας ότι η πολιτική «αφύλακτα σύνορα – ξέφραγο αμπέλι», είναι ακριβώς εκείνη που φτιάχνει τις «Χρυσές Αυγές» της Ελλάδας και της Ευρώπης;

Ανίκανος και αναξιόπιστος, αφού με την ιδεοληψία του μετατρέπει σε απέραντο καταυλισμό την Ελλάδα, προσπαθεί και πάλι να κοροϊδέψει και να διχάσει τους Έλληνες. Μάταια όμως.

Ένα είναι βέβαιο. Η εποχή του πέρασε».

The post Γεροβασίλη:Η ΝΔ επιδιώκει να αποκομίσει πολιτικά οφέλη από την προσφυγική κρίση appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...