Γεωργιάδης: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν όλα τα μέτρα

Γεωργιάδης: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν όλα τα μέτρα

Κατηγορία

christos.papad…
Τρίτη 03/05/2016 – 10:45

Γεωργιάδης: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν όλα τα μέτρα

Την πρόβλεψη ότι σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία με τους Θεσμούς οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν όλα τα μέτρα, έκανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν έχουν κανένα όριο και κανένα φραγμό, τους έχω ζήσει στη Βουλή. Θα ψηφίσουν άρθρα και κόμματα», υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε ότι «έχουν πει τόσα πολλά παραμύθια, και είναι τόσο εμφανές ότι για την καρέκλα κάνουν τα πάντα δίνουν και την ψυχή τους», ενώ πρόσθεσε: «Είμαι δεμένος με τρεις ζώνες για να αντέξω την απογείωση (της οικονομίας)».

«Θέλουμε να κλείσει η αξιολόγηση, αλλά θα κλείσει με λάθος μείγμα, με πολλούς φόρους και λίγες μεταρρυθμίσεις, εμείς θέλαμε το αντίθετο. Πολλές μεταρρυθμίσεις και λίγους φόρους», και προειδοποίησε ότι «τα κυβερνητικά μέτρα θα φέρουν μεγάλη ύφεση».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος στη Βενεζουέλα, και τα οικονομικά προβλήματα από τα οποία μαστίζεται, τόνισε «Την ξεχάσανε τώρα τη Βενεζουέλα, δεν κάνουν καμία δήλωση». 

«Λέγανε για τη θωρακισμένη ΒΜW του Βενιζέλου γιατί δεν τους πειράζει του Τσίπρα και του Καμμένου οι θωρακισμένες BMW; Είναι αριστερές και καλές;» διερωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας παράλληλα, λόγο για λαϊκισμό.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...