Γεύμα σε πιτσαρία για τον υφυπουργό Εργασίας Αντώνη Μπέζα

Γεύμα σε πιτσαρία για τον υφυπουργό Εργασίας Αντώνη Μπέζα
Μεταξύ πίτσας και μπύρας, ο υφυπουργός είχε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον καθηγητή κ. Κρεμάλη για το μείζον θέμα με τα ασφαλιστικά ταμεία και όχι μόνο

Η εικόνα ενός υφυπουργού να τρώει σε πιτσαρία μαζί με την παρέα του δεν είναι και τόσο συνηθισμένη. Κι όμως, ο υφυπουργός Εργασίας κ. Αντώνης Μπέζας βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε πιτσαρία στο Γαλάτσι με την οικογένειά του την κυρία Τζένη Παυλή και τον καθηγητή Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Κρεμάλη.

Μεταξύ πίτσας σπέσιαλ με έξτρα μπέικον και μπύρα, ο υφυπουργός είχε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον καθηγητή κ. Κρεμάλη για το μείζον θέμα με τα ασφαλιστικά ταμεία και όχι μόνο.

Οι δυο άνδρες έμειναν στο μαγαζί μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, ανταλλάσσοντας απόψεις σχετικά με τις δραστηριότητες που έχει το υπουργείο Εργασίας. Ο κ. Μπέζας θεωρεί άλλωστε πολύ δύσκολο το έργο που έχει να κάνει με την αντιμετώπιση του συστήματος ασφάλισης. Άλλωστε ο ίδιος είχε δηλώσει, όταν έγινε η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης πως το νέο υπουργείο- μετά από το υπουργείο Υγείας- είναι μια ειδική αποστολή.

«Εγώ θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για μία ακόμη ειδική αποστολή, την διασφάλιση του κοινωνικού συστήματος ασφάλισης», είχε πει για να συμπληρώσει ότι πέραν αυτού θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην αντιμετώπιση της ανεργίας.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...