Γιατί η 8η επέτειος γάμου της Beyonce και του Jay Z ίσως είναι η τελευταία…

Γιατί η 8η επέτειος γάμου της Beyonce και του Jay Z ίσως είναι η τελευταία…

Κατηγορία

eri200
Δευτέρα 04/04/2016 – 18:50

beyonce

Ένα από τα διασημότερα και ισχυρότερα ζευγάρια της μουσικής βιομηχανίας γιορτάζει την όγδοη επέτειο του γάμου του, με τα δημοσιεύματα να «οργιάζουν» για επικείμενο διαζύγιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του RadarOnline, μάρτυρες της αποξένωσης που βιώνουν μεταξύ τους η Beyonce και Jay Z έγιναν οι λιγοστοί προσκεκλημένοι του ζεύγους στο δείπνο που παρέθεσαν πριν λίγες ημέρες στην οικία τους.

Πρόσωπο που βρισκόταν στο δείπνο αποκαλύπτει ότι η παγωμάρα μεταξύ τους ήταν περισσότερο από εμφανής.

Σε όλη τη διάρκεια του δείπνου, οι δυο τους δεν αντάλλαξαν περισσότερες από τρεις ή τέσσερις κουβέντες. Η Beyonce παραπονιόταν συνεχώς για το φαγητό που παρήγγειλε σε εταιρεία κέτερινγκ ο Jay Z. «Δεν ήταν δικοί μου άνθρωποι αυτοί που ασχολήθηκαν με την παραγγελία του φαγητού», έλεγε με επικριτικό ύφος η Beyonce.

Όταν οι καλεσμένοι τελείωσαν με το φαγητό, ο Jay Z εξαφανίστηκε και άφησε τη Beyonce μόνη της με τους καλεσμένους, υποστηρίζει η ίδια πηγή.

Τον τελευταίο χρόνο οι πληροφορίες στα μίντια που θέλουν το ζευγάρι να χωρίζει έχουν πληθύνει σημαντικά, με την Beyonce να εμφανίζεται ως το πρόσωπο που έχει πάρει την απόφαση. Σύμφωνα με φήμες, το ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες κοιμάται σε ξεχωριστά υπνοδωμάτια.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...