Γιατί ο Σόιμπλε δεν χρησιμοποιεί το Twitter;

Γιατί ο Σόιμπλε δεν χρησιμοποιεί το Twitter;
Γιατί δεν έχει λογαριασμό στο Twitter εξηγεί στη συνέντευξή του στο περιοδικό «Der Spiegel» ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

“Τα μηνύματα στο Twitter είναι βραχύβια για αυτό το λόγο τα βρίσκω πληκτικά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Την περασμένη εβδομάδα, ήσασταν μεταξύ εκείνων που αναφέρθηκαν συχνότερα στο Twitter. Δεκάδες χιλιάδες χρήστες σας κατηγορούσαν ότι κάνατε πραξικόπημα εναντίον της Ελλάδα. Έχετε πληγωθεί από αυτές τις κατηγορίες;” τον ρώτησε ο δημοσιογράφος του γερμανικού περιοδικού

“Το πήρα πολύ ψύχραιμα. Το e-mail μου επίσης γέμισε και το 90 % των μηνυμάτων υποστήριζαν την άποψή μου. Δεν έχει τύχει ποτέ να συμφωνούν τόσοι πολλοί μαζί μου. Παρόλα αυτά, όταν πρόκειται για την Ελλάδα, υπάρχουν εξαιρετικά περίπλοκα ζητήματα, για τα οποία δεν υπάρχουν απλές απαντήσεις”, είπε ο Σόιμπλε.

Eνδιαφέρον παρουσιάζει και η απάντηση του γερμανού υπουργού Οικονομικών στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι “κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, φάνηκε σαν τον αυστηρό πατέρα που προσπαθεί να επαναφέρει στην τάξη κακομαθημένα παιδιά.

“Είναι θέμα ισορροπίας. Στο σπίτι μου, ήμασταν τρία αδέρφια, και όταν τσακωνόμασταν, ο πατέρας μας, έλεγε πάντα ότι ο πιο δυνατός είναι αυτός που πρέπει  να υποχωρεί.

Και αυτό ακριβώς συνέβη στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα. Αυτός που βρίσκεται σε καλύτερη θέση πρέπει να προσπαθεί να βοηθήσει τον πιο αδύναμο. Προσπάθησα να το πράξω” απάντησε ο Σόιμπλε.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...