Γιατί τα social media χαρακτηρίζουν αυτήν την σέξι Playmate… αποκρουστική;

Τετάρτη 20/07/2016 – 21:10

Δριμύτατη επίθεση στα Social Media δέχτηκε η Dani Mathers, εκρηκτική καλλονή που το 2015 στέφθηκε Playmate of the Year στον διάσημο διαγωνισμό του Playboy.

Ο λόγος; Μα φυσικά η… ατυχής (το λιγότερο) έμπνευσή της να ανεβάσει στο Snapchat τη φωτογραφία μίας γυμνής άγνωστης γυναίκας που έκανε ντους στο γυμναστήριό της, προκειμένου να την κοροϊδέψει για τις ατέλειες του σώματός της.

Η 29χρονη Playmate ανέβασε τη φωτογραφία πριν από λίγες μέρες με την ακόλουθη λεζάντα «Αφού αναγκάστηκα να δω αυτό το θέαμα, τότε θα αναγκαστείς κι εσύ». Σε αυτή, φαινόταν η ίδια να ποζάρει καλύπτοντας το στόμα της με το χέρι της (για να κρύψει ίσως την… αηδία της) ενώ στο φόντο διακρινόταν μία γυναίκα να κάνει ντους, χωρίς φυσικά να γνωρίζει ότι ένα κακομαθημένο μοντέλο την φωτογράφιζε για να την εξευτελίσει.

Η φωτογραφία αυτή ανέβηκε στη συλλογή φωτογραφιών της καλλονής, η οποία είναι ορατή σε όλους τους φίλους της, με αποτέλεσμα να τη δουν χιλιάδες άτομα που είχαν κάνει add την Mathers. Ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν κάπως διαφορετικό από αυτό που περίμενε η εκρηκτική ξανθιά αφού, αντί να εξευτελίσει την άτυχη γυναίκα της οποίας το γυμνό σώμα εκτέθηκε εν αγνοία της στο Internet, στην πραγματικότητα αποκάλυψε σε ολόκληρο τον κόσμο τον δικό της αποκρουστικό χαρακτήρα.

Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα είχε γίνει εμφανές ότι η αλόγιστη αυτή πράξη της θα προκαλούσε τεράστια ζημιά στην καριέρα της. Η 29χρονη αποκλείστηκε για πάντα από το γυμναστήριο όπου είχε τραβήξει τη φωτογραφία, με δημόσια ανακοίνωση που καταδίκαζε την πράξη της. Επίσης, απολύθηκε από μία ραδιοφωνική εκπομπή που ετοίμαζε και που σύντομα επρόκειτο να βγει στον αέρα, ενώ και ο κόσμος των social media της έχει κηρύξει πόλεμο, σφυροκοπώντας την με υβριστικά μηνύματα που την χαρακτηρίζουν «κακομαθημένη», «άθλια», «μοχθηρή» και «επικίνδυνη», με κάποιους χρήστες να ζητούν ακόμη και την φυλάκισή της για τον διασυρμό του θύματός της.

asdasd

 

asdfasdf

 

asdfasdf

 

asdf

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...