Γιατί τρίβουν τα χέρια τους στον Ολυμπιακό

Γιατί τρίβουν τα χέρια τους στον Ολυμπιακό

Ξεχωριστή εντύπωση έκανε, με την απόδοσή του κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε με ικανοποίηση την εξαιρετική εμφάνιση του 21χρονου μέσου κι αυτό που έλεγε μετά το τέλος του αγώνα ήταν πως ο Ανδρούτσος είχε πολύ καλή μεταβίβαση αλλά και σωστή κίνηση στον χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων» έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωση του νεαρού κεντρικού μέσου και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το ότι ο παίκτης προέρχεται από την Ακαδημία του συλλόγου.

Το τεχνικό συμπέρασμα που προκύπτει πάντως από την ευκολία με την οποία ο Ολυμπιακός έφτασε σε ένα ευρύ σκορ με τον Παναιτωλικό είναι ότι η επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού λειτουργεί σωστά.

Αυτό που χρειάζεται είναι τα κεντρικά χαφ με την πίεσή τους να κερδίζουν την μπάλα ώστε να δίνουν τη δυνατότητα στους εξτρέμ να μένουν ψηλά και όχι να αναγκάζονται να γυρίζουν πίσω για να μαρκάρουν τους αντιπάλους τους, χάνοντας μέτρα στο γήπεδο, αλλά και δυνάμεις.

Ο Ανδρούτσος πέτυχε τέλεια και σ΄αυτόν τον τομέα γιατί μάρκαρε σωστά στην «πρώτη μπάλα» και η ομάδα έδειξε ένα άλλο πρόσωπο (πιο φρέσκο) σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια επειδή και πολλοί νέοι έπαιξαν, αλλά και γιατί οι περισσότεροι ήταν Έλληνες…

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/330326-Giati-triboyn-ta-cheria-toys-ston-Olympiako ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...