Για αμερικάνικές επενδύσεις στις μεταφορές συζήτησαν Σπίρτζης και Αμερικανός Πρέσβης

Για αμερικάνικές επενδύσεις στις μεταφορές συζήτησαν Σπίρτζης και Αμερικανός Πρέσβης

Η δυνατότητα πραγματοποίησης αμερικανικών επενδύσεων στην Ελλάδα, στον τομέα των Υποδομών, των Συνδυασμένων Μεταφορών αλλά και ευρύτερα, ήταν το κύριο θέμα συζήτησης, στη συνάντηση που πραγματοποίησαν ο  υπουργός Υποδομών και  Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και ο Πρέσβης των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Βασίλης Μαγκλάρας.

Όπως έγινε γνωστό, μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, το κλίμα ήταν πολύ φιλικό και αποτελεί την επισφράγιση μίας εποικοδομητικής συνεργασίας των δύο πλευρών η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη του τελευταίους μήνες.

Από το υπουργείο επισημαίνεται ότι στόχος, είναι η δυνατότητα πραγματοποίησης αμερικανικών επενδύσεων στη χώρα μας, στον τομέα των Υποδομών, των Συνδυασμένων Μεταφορών αλλά και ευρύτερα,  για τις οποίες τόσο ο κ. Σπίρτζης όσο και ο κ. Πάιατ, συμφώνησαν ότι  έχουν δημιουργηθεί γόνιμες συνθήκες, για να μπουν σε τροχιά υλοποίησης.

Για αυτές τις προσπάθειες, που γίνονται στην κατεύθυνση δημιουργίας στενότερης συνεργασίας, συμφωνήθηκε η τακτική επικοινωνία τους, προκειμένου να παρακολουθείται η πρόοδος και να δίδεται η απαραίτητη ώθηση στις επικείμενες επενδυτικές δραστηριότητες.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/301839-Gia-amerikanikes-ependyseis-stis-metaphores-syzetesan-Spirtzes-kai-Amerikanos-Presbes ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...