“Για εμάς είναι απλά το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα”

O Ρόμπερτ Μακ, μίλησε για την πρόκριση στο Euro με την εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά και για την επανέναρξη του πρωταθλήματος με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA o Σλοβάκος παίκτης του ΠΑΟΚ:

Για την πρόκριση της Σλοβακίας στο Euro:

“Ήταν μία υπέροχη στιγμή. Όμορφες μέρες για την Σλοβακία αλλά και για μένα τον ίδιο. Γιορτάσαμε λίγο μετά το παιχνίδι αλλά η ζωή του ποδοσφαιριστή είναι πολύ δύσκολη, επέστρεψα, ξεκουράστηκα και είμαι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ”.

Για το αν θα… πικάρει τους Έλληνες συμπαίκτες του για την μη πρόκριση τους στο Euro:

“Όχι, όχι. Είναι η πρώτη φορά που η Σλοβακία θα συμμετάσχει στην διοργάνωση ενώ η Ελλάδα την έχει κερδίσει. Αν κερδίσουμε κι εμείς το Euro θα τους κάνω πλάκα. Για τώρα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ζήσαμε μία μεγάλη στιγμή, για την χώρα, για το ποδόσφαιρό της, για εμάς τους ίδιους. Η Ελλάδα προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε. Ελπίζω την επόμενη φορά”.

Για το αν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και αν ναι που το αποδίδει:

“Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν. Τα πράγματα στο ποδόσφαιρο μπορούν να πάνε άσχημα πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι έχω μπει καλά στην χρονιά. Πρώτα από όλα άλλαξα θέση και από το κέντρο μεταφέρθηκα στην επίθεση. Σκοράρω περισσότερο και δημιουργώ πολλές ευκαιρίες, προσπαθώντας να βοηθήσω την ομάδα.

Για μένα αυτή η θέση είναι τέλεια αυτή την στιγμή και αισθάνομαι καταπληκτικά. Θα δούμε στα επόμενα παιχνίδια πως θα είναι αλλά αισθάνομαι καλά γιατί με εμπιστεύεται ο προπονητής παρόλο που έχω χάσει κάποιες ευκαιρίες, συνεχίζω να σκοράρω και θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ και στα επόμενα παιχνίδια με τα γκολ μου”.

Για τους στόχους της ομάδας την φετινή σεζόν:

“Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει αλλάξει πολύ φέτος. Έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες, αλλάξαμε το σύστημα, αλλάξαμε πολλά και είναι πολύ δύσκολα για μία νέα ομάδα να κατακτήσει από την πρώτη χρονιά το πρωτάθλημα. Πάμε βήμα βήμα, παιχνίδι με το παιχνίδι. Προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να τα δώσουμε όλα σε κάθε παιχνίδι και θα δούμε πως θα πάμε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Θέλουμε να δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι και αν αυτό μας φέρει το πρωτάθλημα στο τέλος έχει καλώς. Θα προσπαθήσουμε τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη σταδιακά, στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει και που πρέπει να δουλέψουμε για την επόμενη σεζόν”.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή:

“Για εμάς είναι απλά το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Ίσως για αυτούς να είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν. Εμείς θα πάμε όπως σε κάθε παιχνίδι, θα είμαστε προετοιμασμένοι. Δουλέψαμε σκληρά και θα πάμε να πάρουμε την νίκη. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα δούμε την Κυριακή”.

Πηγή: Ο Φίλαθλος Online



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...