“Για το καλό της παράταξης και της χώρας συνομιλούσα με τη Χ.Α.”

Την πρώτη του συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Real και στον Νίκο Χατζηνικολάου έδωσε ο πρώην γενικός γραμματέας Τάκης Μπαλτάκος λίγες ώρες μετά το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και τον δείχνει να συνομιλεί με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Ο κ. Μπαλτάκος ανέφερε ότι οι συνομιλίες του με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής έγιναν για το καλό της παράταξης και της χώρας καθώς προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

«Αποφάσισα να διαδραματίσω ένα συγκεκριμένο ρόλο για το καλό της παράταξης και της χώρας. Δεν γινόταν 500.000 Έλληνες να τους αφήσουμε εγκλωβισμένους στη ΧΑ. Μιλούσα με τους χρυσαυγίτες για να τους έχω από κοντά. Έπρεπε να γνωρίζουμε σκέψεις στρατηγικές και κινήσεις, όσα είπα τα είπα για να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σχετικά με τις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό, τόνισε οι σχέσεις με τον πρωθυπουργό Αντώνη εδώ και 35 χρόνια έχουν σφυρηλατηθεί αδιατάραχτα.

«Για μένα δεν είναι ο πρωθυπουργός, είναι ο Αντώνης, οι σχέσεις έχουν σφυρηλατηθεί αδιατάραχτα, είμαστε δαυλοί αναμμένοι στον βωμό της πατρίδας μας» είπε.

«Δεν ήταν πίσω από την πλάτη του, δεν του έλεγα τι έκανα, αυτό που έκανα ήταν καθημερινότητα» είπε.

Ερωτηθείς για το αν υπήρξαν «οργισμένα» τηλεφωνήματα από τον πρωθυπουργό όταν αυτός βρισκόταν στην Αμερική, ο κ. Μπαλτάκος είπε ότι το διάβασε αυτο στον Τύπο, ωστόσο δεν γνωρίζει αν είναι αληθή.

Σε άλλη ερώτηση για το αν υπάρχουν και άλλες συνομιλίες, απάντησε ότι υπάρχουν κάποιες που είχαν προηγηθεί της δολοφονίας Φύσσα και μια δυο μετά. Ωστόσο όπως είπε δεν θυμάται. «Που να θυμάμαι μετά από έξι μήνες» είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω συναντηθεί δεκάδες φορές, τα γραφεία μας είναι απέναντι. Με μερικούς από αυτούς έχω συναντηθεί πολλές φορές και συνομιλούσαμε για διάφορες τροπολογίες, αν περνάνε αν δεν περνάνε» είπε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...