Για 3η χρονιά πρόγραμμα Erasmus+ στο ΔΙΕΚ Ναυπάκτου

Για 3η χρονιά πρόγραμμα Erasmus+ στο ΔΙΕΚ Ναυπάκτου

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί για το ΔΙΕΚ Ναυπάκτου η έγκριση του Σχεδίου Μαθησιακής Κινητικότητας ΚΑ1 με δύο ροές, στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του προγράμματος Erasmus+ 2017 με τίτλο: «Η πρακτική άσκηση στην Ευρώπη ως μέσο βελτίωσης των επαγγελματικών δεξιοτήτων».

Η 1η ροή του σχεδίου κινητικότητας στοχεύει στην κατάρτιση μέσω πρακτικής άσκησης 10 σπουδαστών του ΔΙΕΚ Ναυπάκτου της ειδικότητας «Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων» σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους στην πόλη Braga της Πορτογαλίας για 2 εβδομάδες.

Η 2η ροή του σχεδίου κινητικότητας έχει ως στόχο την πρακτική άσκηση 10 σπουδαστών της ειδικότητας «Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής» σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία στην Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Η υλοποίηση του σχεδίου κινητικότητας θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες – σπουδαστές και προσωπικό του ΔΙΕΚ – να συνεργαστούν με επιχειρήσεις του εξωτερικού και να γνωρίσουν τις δυνατότητες απασχόλησης και σταδιοδρομίας στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΔΙΕΚ Ναυπάκτου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, θα υλοποιήσει σχέδιο κινητικότητας στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Συντονίστρια του προγράμματος Erasmus+ για το ΔΙΕΚ Ναυπάκτου είναι η κ. Παπαγεωργίου Κωνσταντίνα, Υποδιευθύντρια του ΔΙΕΚ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...