Γιορτή για τα 50 χρόνια της Θύρας 13!

Σάββατο 25/06/2016 – 21:45Χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στο ιστορικό πέταλο του γηπέδου της Λεωφόρου, για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια της Θύρας 13.
Oι φίλοι του τριφυλλιού συγκεντρώθηκαν από νωρίς. Για την ακρίβεια, οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν νωρίτερα, την Παρασκευή, όπου έδωσαν… σόου σε παραλία της Αττικής μαζί με οπαδούς από το εξωτερικό που βρέθηκαν στο πλευρό τους.
Στο χορτάρι του γηπέδου έχει τοποθετηθεί σκηνή (μπροστά του ένα πανό 1966-2016) για τις συναυλίες και τις βραβεύσεις που θα γίνουν, ενώ το παρών δίνουν αθλητές από διάφορα τμήματα του συλλόγου, όπως ο Σωτήρης Πανταλέων, η Πέννυ Ρόγκα και το τμήμα πάλης. 

 Ένα μεγάλο πανό για τα 50 χρόνια τοποθετήθηκε μπροστά στο πέταλο, ενώ ξεχωρίζει και εκείνο των οπαδών της Ραπίντ που ταξίδεψαν από τη Βιέννη για τη γιορτή. H γιορτή ξεκίνησε συμβολικά στις 19.08 και τα καλεσμένα συγκροτήματα είναι οι Άγγλοι Crown Court, οι Γάλλοι Lion’s Law και τα «δικά μας» Μωρά στη Φωτιά.

Οι συναυλίες άρχισαν γύρω στις 20.00 εν μέσω συνθημάτων και καπνογόνων και στις 21.10 έγινε… πανικός με την άφιξη του Δημήτρη Διαμαντίδη! Ο 3D ανέβηκε στη σκηνή, αποθεώθηκε και αφού παρακολούθησε με τον κόσμο ένα βίντεο που έφτιαξαν γι’ αυτόν βραβεύτηκε από τους οπαδούς για όσα έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό!
«Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε για το βραβείο. Είναι κάτι ξεχωριστό όλα αυτά τα χρόνια που έζησα στην ομάδα, αυτά τα 12 χρόνια», είπε από την πλευρά του ο Διαμαντίδης.
Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...