Γιορτή στο ΟΑΚΑ για ΑΕΚ με Πανιώνιο

Γιορτή στο ΟΑΚΑ για ΑΕΚ με Πανιώνιο

Κατηγορία

christos.papad…
Παρασκευή 20/05/2016 – 13:33

 Γιορτή στο ΟΑΚΑ για ΑΕΚ με Πανιώνιο

Την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας θα γιορτάσει απόψε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μπροστά στο κοινό της, με αφορμή τη διεξαγωγή της εξ αναβολής αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής των play offs της Super League με τον Πανιώνιο (20:30).

Οι οπαδοί της Ένωσης αναμένεται να δώσουν βροντερό παρό στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, προκειμένου να πανηγυρίσουν με τους παίκτες την κατάκτηση του κυπέλλου το βράδυ της περασμένης Τρίτης επί του Ολυμπιακού. Απών από την φιέστα θα είναι ο τεχνικός της ομάδας Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος λόγω υπερκόπωσης κρίθηκε επιβεβλημένο να ξεκουραστεί για μερικές ημέρες κι έτσι δεν θα είναι «παρών» στη διαδικασία.

Στο αγωνιστικό μέρος η ΑΕΚ θα επιδιώξει να πάρει πάση θυσία το «τρίποντο» έτσι ώστε να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος, όπου προς το παρόν «συγκατοικούν», ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός (από 4 βαθμούς).

Για το θετικό αποτέλεσμα θα παλέψουν και οι Νεοσμυρνιώτες, καθώς μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που νικήσουν την ΑΕΚ θα βρεθούν και αυτοί στην κορυφή (τριπλή ισοβαθμία).

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...