Γιούνκερ: Η Ελλάδα δεν θα βγεί ποτέ από το ευρώ

Γιούνκερ: Η Ελλάδα δεν θα βγεί ποτέ από το ευρώ
Απόλυτα αρνητικός στο ενδεχόμενο ενός Grexit εμφανίζεται ο πρόεδρος της Κομισιόν, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Welt».
«Δεν πρόκειται να υπάρξει Grexit. Η χώρα είναι και θα παραμείνει μέλος της Ευρωζώνης», τόνισε ο κ. Γιούνκερ, βάσει της προδημοσίευσης μέρους της συνέντευξής του στη γερμανική εφημερίδα, προσθέτοντας ακόμη ότι η Ελλάδα θα πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις.

«Η Αθήνα θα πρέπει να συνεχίσει να εφαρμόζει τις μεταρρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν με τους εταίρους και εάν η κυβέρνηση επιθυμεί αύξηση δαπανών, θα πρέπει να εξασφαλίσει τα χρήματα μέσω δικών της μέσων», είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε, όμως, ότι οι εταίροι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με την Ελλάδα, με δεδομένο ότι το 25% των Ελλήνων δεν μπορούν να λάβουν ούτε επίδομα ανεργίας, με την ανεργία των νέων να έχει εκτοξευθεί και την κοινή γνώμη να είναι έντονα κριτική σε αυτό το θέμα.

«Πρέπει να προσέξουμε να μην χειροτερέψει η κατάσταση στην Ελλάδα. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν κατανοούν όλοι στην Ευρώπη την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα», τόνισε ο κ. Γιούνκερ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...