Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία μαζί στη σκηνή!

Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία μαζί στη σκηνή!
Τριάντα έξι χρόνια μετά, ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία συναντιούνται στη «Ιερά Οδό» σε μία «συλλεκτική» συνεργασία. Ήταν το 1978, όταν οι τρεις καλλιτέχνες συνεργάστηκαν στην «Διαγώνιο» στην Πλάκα, με τον Γιώργο Νταλάρα να σχολιάζει σήμερα ότι είναι «σαν να μην πέρασε μία ημέρα».
Ο Γιώργος Νταλάρας στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη δήλωσε σχετικά με τα τραγούδια που θα ακουστούν: «Ο καθένας θα πει τα τραγούδια του, συν κάποια άλλα πράγματα που θέλουμε να πούμε ή που αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε. Ακόμη και σε αυτή την ηλικία ανακαλύπτουμε σπουδαίους ερμηνευτές, σπουδαίους στιχουργούς, σπουδαίους συνθέτες…Θέλουμε να έρθει ο κόσμος για να ακούσει αυτό το πρόγραμμα χωρίς να του στοιχίσει στην τσέπη, μέσα σε αυτή την κρίση που ζούμε, με έναν τρόπο που δεν θα έπρεπε» και συνέχισε λέγοντας: «Πέρασαν πολλά χρόνια, τίποτα όμως δεν άλλαξε στη σχέση μας, κάναμε τις διαδρομές μας ο καθένας και μας ενώνει το γεγονός ότι από τότε μέχρι σήμερα η αγάπη, η εκτίμηση, η αποδοχή και ο σεβασμός αντί να λιγοστέψουν μεγαλώνουν».

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιώργος Παπαχριστούδης, Γιώργος Μάτσικας, Γιώργος Ρόκας, Δημήτρης Λάππας, Νίκος Ζέρβας, Χρήστος Ζέρβας, Κωνσταντίνος Φωτιάδης, Θανάσης Σοφράς,Πόλυς Πελέλης, Ντάσσο Κούρτι, Ζήσης Σκλαβουνάκης, Αποστόλης Βαγγελάκης, Πέτρος Κούρτης, Πέτρος Πελέλης, Γρηγόρης Συντρίδη.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Νταλάρας. Ενορχηστρωτική επιμέλεια: Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Παπαχριστούδης, Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Λάππας. Ο Νίκος Σούλης έχει επιμεληθεί σκηνοθετικά το πρόγραμμα. Ιερά Οδός (Ιερά Οδός 18-20), κάθε Παρασκευή και Σάββατο Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...