Γνωστά ονόματα που εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι

Γνωστά ονόματα που εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι
Ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, ο καθηγητής Θάνος Βερέμης, ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός και η τηλεκριτικός Πόπη Διαμαντάκου φαίνεται ότι θα είναι μερικοί από τους 29 δημοτικούς συμβούλους που εξασφάλισε το στρατόπεδο του Γιώργου Καμίνη στην Αθήνα.

Για τις πέντε έδρες που κερδίζει ο συνδυασμός του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, σε σύνολο 49 δημοτικών συμβούλων, προηγούνται σε σταυρούς οι συγγραφείς Μάρω Δούκα και Θανάσης Σκρούμπελος, ο συνθέτης Στάθης Δρογώσης, ο διευθυντής της εφημερίδας Αυγή Νίκος Φίλης και ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

Στον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος εξασφάλισε 4 έδρες, δείχνουν να προηγούνται ο τέως βουλευτής Θάνος Πλεύρης, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας, ο συνταξιούχος αστυνομικός Αθανάσιος Σπυράκος και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας.

Τέσσερις έδρες εκλέγει η «Ελληνική Αυγή» του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ από δύο εκλέγουν το ΚΚΕ και ο γαλάζιος αντάρτης Νικήτας Κακλαμάνης. Στο δημοτικό συμβούλιο εκλέγονται επίσης ο Βασίλης Καπερνάρος των ΑΝΕΛ, ο Νικόλαος Αβραμίδης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και ο Πέτρος Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στη Θεσσαλονίκη το δημοτικό συμβούλιο επίσης περιλαμβάνει 49 έδρες, από τις οποίες οι 29 αντιστοιχούν στο νικητή Γιάννη Μπουτάρη.

Τους περισσότερους σταυρούς φαίνεται πως εξασφαλίζουν ο νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κώστας Ζέρβας, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Χασδάι Καπόν, ο αντιδήμαρχος αστικού σχεδιασμού Ανδρέας Κουράκης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θανάσης Παππάς, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Θεσσαλονίκης Μαρία Πασχαλίδου και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Έλλη Χρυσίδου.

Δέκα έδρες έχει να λάβει ο συνδυασμός του Σταύρου Καλαφάτη της ΝΔ, τρεις έδρες ο Τριαντάφυλλος Μητακίδης του ΣΥΡΙΖΑ, από δύο το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή.

Στον Πειραιά, ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη εκλέγει 29 δημοτικούς συμβούλους σε σύνολο 49.

Πρώτοι σε σταυρούς δείχνουν να είναι ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, ο επιχειρηματίας Πέτρος Κόκκαλης, η Ειρήνη Νταϊφά και ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου εξασφαλίζει 11 έδρες, μια από τις οποίες δείχνει να καταλαμβάνει η πρόεδρος κοινωφελούς επιχείρησης Πειραιά Πασχαλίνα Καλαγιά-Καραμαλάκου.

Τέσσερις, έδρες, τέλος, κερδίζει το «Λιμάνι της Αγωνίας» του Θεόδωρου Δρίτσα, και δύο η «Λαϊκή Συσπείρωση Πειραιά» της Ελπίδας Παντελάκη του ΚΚΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...