Γ.Βισβίκης: Ηλιθιότητες τα περί αποστασιών και προδοτών

Ειναι γνωστή η άποψη μου για τον Γιωργο Παπανδρέου και δεν αλλάζει . Τον θεωρω κακιά περιπτωση για την χώρα και   καταστροφή του ΠΑΣΟΚ.  Αν κάποιον πρόδωσε ,αυτος ειναι ο πατέρας του ο Ανδρέας οταν ο Γιωργος έκανε την συναλλαγή με τον Σημίτη. Αυτα για την ιστορια και αποτελούν προσωπική μου άποψη και μονο.
Αλλα να μιλάμε για προδότες κι αποστασίες  για όσους τον ακολουθούν στο νέο του Κίνημα ειναι ηλιθιότητα .    Απο καιρο στο ΠΑΣΟΚ “συνυπάρχουν” δυο κόσμοι . Και το βάζω εντός εισαγωγικών γιατι ο ενας κοσμος εχεις καιρο να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ μεσα στο παραβάν.  Λογικο , λοιπόν , εφόσον δεν υπαρχει σημείο επαφής , να ακολουθήσει ο καθένας τον δρόμο του.
Στην Δημοκρατια δεν υπάρχουν αδιέξοδα . Ο ΓΑΠ είχε καθε δικαιωμα να προχωρήσει σε οποιαδήποτε πολιτική κίνηση .  Η ιστορια θα κρίνει αυτη του την επιλογη , αλλα η άποψη μου ειναι οτι οι πρώην αρχηγοί κι ιδίως πρώην πρωθυπουργοί , δεν φέρονται ετσι στο κόμμα τους …   Οσο για τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του θα επανάλαβω οτι ειναι ηλίθιοι οσοι τους θεωρούν αποστάτες και προδότες.  Εχουν διαφορετικα πιστευω και τα εκφράζουν τίμια αυτη τη φορα με την ξεκάθαρη στάση τους και την συμμετοχή τους σε ενα νέο πολιτικό σχήμα.
Αυτη τη στιγμη το μονο που δεν εχει ανάγκη ο τόπος ειναι ο αλληλοσπαραγμός .
Δεν θα κανω πολιτική ανάλυση τι και για ποιο λογο πρέπει να ψηφίσουμε στις 25 Γενάρη. Το μονο που πρέπει να σταθμίσουμε όλοι μας , ειναι οτι
το Μεσολογγι αλλα και ο νομός μας εχει μεινει χωρις ουσιαστική εκπροσώπηση για πολλα χρονια . Άρα το μονο που χρειαζεται αυτη τη στιγμη ειναι ο καθένας να στηρίξει πρόσωπα τα οποία θα βάλουν πλάτη για τον τόπο μας σε όποιδηποτε πολιτικό σχήμα κι αν ανήκουν.  Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε απο τις 26 του μηνός και μετα…



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...