Γ.Γούλας: Mαζί με τους πολίτες διαμορφώνουμε μια καλύτερη Ναυπακτία.

– Τι απαντά ο επικεφαλής της Ανανέωσης και Δημιουργίας για τη Ναυπακτία στον δήμαρχο για τα όσα έγιναν στο δημοτικό συμβούλιο

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο πάρθηκαν αποφάσεις στις οποίες συναίνεσα και μια εντελώς λανθασμένη απόφαση που πέρασε χωρίς τη δική μου συναίνεση. Τώρα επιχειρείται με ανακοίνωση να μεταφερθεί ένταση στην κοινωνία.

Όλα αυτά είναι μικροπολιτικά και πολυχρησιμοποιημένα τεχνάσματα, που στοχεύουν στην συσπείρωση και ενεργοποίηση του μηχανισμού απέναντι στον κατασκευασμένο εχθρό με σκοπό το εκλογικόαποτέλεσμα και μόνο.

Εμείς στην Ανανέωση και Δημιουργία δεν προσφερόμαστε για αντιπαράθεση τέτοιας μορφής. Συνεχίζουμε την πορεία μας, καλώντας δημιουργικούς ανθρώπους να πλαισιώσουν την ελπιδοφόρα προσπάθειά μας για να διαμορφώσουμε μαζί μια καλύτερη Ναυπακτία.

Στείρα αντιπολίτευση είναι όταν πάει κάποιος κόντρα σε όλα, σωστά και λάθος, και οχι όταν ψηφιζει τα σωστά και λέει όχι στα λάθος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια και για τον τρόπο που σταθήκατε στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα κακεντρεχή σχόλια.
    Η αλήθεια είναι ότι είχα καλή εικόνα για τον Μπουλέ. Τώρα που παρακολουθώ περισσότερο τα τοπικά διαπίστωσα πράγματα που μου προκαλούν ιδιαίτερη δυσφορία για το πρόσωπό του. Προπαγανδίζει με το χείριστο τρόπο μέσω της τοπικής εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ και παρουσιάζει κατά το δοκούν τα πράγματα με πολιτικάντικο τρόπο.
    κ. Γούλα, είστε από τα άτομα που αξίζουν να είναι σε αυτό το χώρο και σας εύχομαι καλή συνέχεια. Καλό αγώνα.

  2. Διαπιστώνω ότι ο Γούλας γίνεται όλο και περισσότερο σημείο αναφοράς των αντίπαλων παρατάξεων σε σημείο που κάποιες φορές αποτελεί πλεόν και το μοναδικό στοχοποιημένο αντίπαλο.
    Όλοι βάλλονται εναντίον του ενώ απ’ την άλλη προσπαθούν αποτυχημένα να τον μιμηθούν και να προβάλλουν πιο νεανικό πρόσωπο στις παρατάξεις τους και ανανεωτικό αέρα.

  3. Κύριε Γούλα χαίρομαι που φέρνετε ένα νέο ήθος στην τοπική αυτοδιοίκηση.
    Ευχομαι καλή επιτυχία και καλή προεκλογική περίοδο απλά ήρεμα και όμορφα όπως κάνετε μέχρι τώρα.

  4. Ο γιωργος δεν ανεβαζε τους τονους της φωνης του ποτε..τωρα φωναζει κ διακοπτει συνεχεια..εχει χασει τον προσανατολισμο του μαλλον..δεν του βγαινουν οι αριθμοι κ χανει την ψυχραιμια του….

  5. Ο ΓΟΥΛΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ . ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΨΗΛΑ …ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ . Ο …ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...