Γ.Γ. Εμπορίου: 58 προσφορές στον 1ο ηλεκτρονικό διαγωνισμό για δημόσια έργα!

Γ.Γ. Εμπορίου: 58 προσφορές στον 1ο ηλεκτρονικό διαγωνισμό για δημόσια έργα!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, το πρώτο σκέλος  της ηλεκτρονικής υποβολής 58 προσφορών οικονομικών φορέων, στο πλαίσιο του πρώτου ηλεκτρονικού  διαγωνισμού για Δημόσια Έργα του Δήμου Πεντέλης «αρ. συστ. 63714 με τίτλο (ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ)».

Όπως έγινε γνωστό από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, μαζί με τη Γενική Γραμματεία Υποδομών έχουν δημιουργήσει και στελεχώσει τη κατάλληλη υποδομή για την εκπαίδευση και υποστήριξη των εργοληπτών καθώς και των φορέων του Δημοσίου για τη δημοσίευση και διενέργεια των ηλεκτρονικών διαγωνισμών.

Ήδη, είναι σε εξέλιξη 30 ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί Δημοσίων Έργων συνολικού προϋπολογισμού 41 εκατομμύρια  στην ιστοσελίδα του συστήματος, ενώ καθημερινά ο αριθμός των διαγωνισμών αυτών αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.

Σύμφωνα με την Γ.Γ. Εμπορίου, τα παραπάνω ενισχύουν την πεποίθηση ότι η μετάβαση στο νέο σύστημα διενέργειας διαγωνισμών θα ολοκληρωθεί με επιτυχία χάρις τις  συντονισμένες προσπάθειες και την εποικοδομητική συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, γεγονός που εκσυγχρονίζει τις διαδικασίες ανάθεσης των συμβάσεων των Δημοσίων Έργων σε όφελος της Εθνικής Οικονομίας των Δημόσιων Φορέων και του υγιούς ανταγωνισμού μεταξύ των εμπλεκόμενων εργοληπτικών επιχειρήσεων.   

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/304086-G-G-Emporioy-58-prosphores-ston-1o-elektroniko-diagonismo-gia-demosia-erga ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...