Γ’ Εθνική : Έμεινε ζωντανός ο Νέος Αμφίλοχος στη Λευκάδα και συνεχίζει να κυνηγάει την πρώτη θέση (video)

Μπορεί το παιχνίδι στη Λευκάδα να μην εξελίχθηκε καλά για το Νέο Αμφίλοχο που βρέθηκε να κυνηγάει το σκόρ, αλλά τη λύση έδωσε ο Καλοκαίρης, με την ομάδα της Αμφιλοχίας να πανηγυρίζει στο φινάλε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Πανλευκάδιο που παραμένει χαμηλά βαθμολογικά και αγνοεί τη χαρά της νίκης έχοντας 8 ισοπαλίες πλέον στο πρωτάθλημα και 4 ήττες. Ο Νέος Αμφίλοχος παράλληλα σημείωσε την πρώτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα και παραμένει στο κυνήγι της κορυφής και του Τηλυκράτη Λευκάδας συγκεκριμένα, ανεβαίνοντας στους 22 βαθμούς παραμένοντας 2ος.

Η ομάδα του Θεόδωρου Παπαχρήστου είχε δοκάρι στο 33′ σε εκτέλεση φάουλ του Τόσκα, ενώ ο Πανλευκάδιος ευτύχησε να προηγηθεί στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κατσάρι. Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες με βροχή, χαλάζι και τον αγωνιστικό χώρο να είναι σε άσχημη κατάσταση επηρεάζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ο Νέος Αμφίλοχος δε πτοήθηκε, αρνήθηκε να φύγει ηττημένος και βρήκε απάντηση στο πρόσωπο του Καλοκαίρη που στο 83ο λεπτό με σέντρα σούτ ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Ενδεκάδες : 
ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γιώργος Κατηφόρης): Καραπιπέρης, Κοκόλης Κ., Κουμπής (75′ Βλάχος), Γουριώτης, Τριάντος, Φλούδας, Κοκόλης Χ., Μουρεχίδης(88′ Αργυρός), Κολοβός, Ντιμιτρόφ(85′ Κούτσικος), Κακόλι (75 Δημητρίου).
ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Θεόδωρος Παπαχρήστος): Μανιάτης, Μπεκατώρος, Κορομηλάς(46′ Παγώνης), Μακρής, Μαλής, Καλοκαίρης, Τσιούνης Απ., Κοντογιάννης (60′ Κωστακιώτης), Τόσκα, Νάκος (88′ Δράκος), Κούσης (63′ Τσιούνης Π.).

Το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και τα γκόλ :

Στο 1-1 έμεινε στην Καστοριά ο Τηλυκράτης Λευκάδας κι έτσι η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε η ίδια. Τη μοναδική νίκη της αγωνιστικής τη σημείωσε ο Ερμής Αμυνταίου εκτός έδρας με 1-2 με αντίπαλο τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Τα υπόλοιπα παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο :

Αστέρας Παραποτάμου -Σκουφάς Κομποτίου 0-0
Εθνικός Φιλιππιάδας – Ερμής Αμυνταίου 1-2
Καστοριά – Τηλυκράτης 1-1
Λευκίμμη – Δόξα Κρανούλας 2-2
Μακεδονικός Φούφα- Θεσπρωτός 0-0
Πανλευκάδιος – Νέος Αμφίλοχος 1-1
Ρεπό: Α.Ε.Π  Καραγιαννίων

Βαθμολογία : 
1) Τηλυκράτης Λευκάδας 26
—————————————
2) Αμφίλοχος  22
3) Μακεδονικός Φούφας  21
4) Λευκίμμη   21
5) Ερμής Αμυνταίου  21
6) Θεσπρωτός  20
7) Δόξα Κρανούλας  18
—————————————-
8) Α.Ε.Π Καραγιαννίων  17
9) Εθνικός Φιλιππιάδας  12
10) Σκουφάς Κομποτίου  10
11) Καστοριά  9
12) Πανλευκάδιος  8
13) Αστέρας Παραποτάμου  5

Επόμενη Αγωνιστική (7/1)
Αστέρας Παραποτάμου – Α.Ε.Π  Καραγιαννίων
Ερμής Αμυνταίου – Καστοριά
Θεσπρωτός – Λευκίμμη
Νέος Αμφίλοχος – Μακεδονικός Φούφα
Σκουφάς Κομποτίου – Πανλευκάδιος
Τηλυκράτης – Δόξα Κρανούλας
Ρεπό: Εθνικός Φιλιππιάδας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...