Γ.Μπαλάφας: Κάποια διεθνή κέντρα δεν ενδιαφέρονται για τους λαούς

«Γιατί εκλογές, για να ξαναφέρουν τον Μητσοτάκη, για να έχουμε απολύσεις και συνεχείς μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις», αναρωτιέται ο Υφυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας «στο Κόκκινο» και στον Κώστα Σαββόπουλο.«Αν ο κ. Μητσοτάκης δεν ακολουθούσε αυτή την ακραία λαϊκίστικη στάση τι άλλο θα έλεγε;», αναρωτιέται ο κ. Μπαλάφας και προσθέτει πως «γι αυτό και υποχωρεί στη γραμμή γεωργιάδη και των ακροδεξιών και μιλά για εκλογές».

Σκιαγραφώντας τους στόχους της κυβέρνησης ο κ. Μπαλάφας τόνισε πως είναι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης, στόχος εφικτός είπε, ωστόσο φαίνεται ότι «τώρα τελευταία κάποιοι παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά..»

Αναφερόμενος έτσι στην αποκάλυψη της συνομιλίας του διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, με την εκπρόσωπο του Ταμείου στο κουαρτέτο, Ντέλια Βελκουλέσκου, από τον ιστότοπο Wilikeaks δήλωσε ότι «φαίνεται πως η στάση του ΔΝΤ είναι να τρενάρει τη διαδικασία της αξιολόγησης» και προσθέτει πως «κάποια κέντρα τα οποία σιγοντάρονται από το εσωτερικό δεν υπολογίζουν τους λαούς».

The post Γ.Μπαλάφας: Κάποια διεθνή κέντρα δεν ενδιαφέρονται για τους λαούς appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...