Γ.Μπουλές :Κάποιοι προσπαθούν να εμπλέξουν το όνομά μου στις εκλογές για να ανέβουν οι ίδιοι.Αποκλειστικές δηλώσεις !!!

-Δεν υπήρξε ποτέ περίπτωση εμπλοκής μου είτε από τη  μεριά μου,είτε από αλλού για τη συμμετοχή μου στις εκλογές.

Τελείως ξεκάθαρος και κατηγορηματικός ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας Γ.Μπουλές με αποκλειστικές του δηλώσεις στο Nafpaktianews σχετικά με δημοσιεύματα που τον ήθελαν να διεκδικεί την υποψηφιότητα του βουλευτή με τον κόμμα του Ποταμιού στο νομό.

Ο κ. Μπουλές λοιπόν ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε ποτέ από την μεριά του τέτοιο ενδεχόμενο.Μάλιστα συμπλήρωσε ότι “κάποιοι” θέλησαν να βγάλουν μπροστά το όνομά του έτσι ώστε σε περίπτωση που δεν προκριθεί να μου χρεώσουν την αποτυχία και να κερδίσουν πόντους.Αυτό που γράφτηκε είναι ότι ο Μπουλές προσπαθεί να μπει,αλλά δεν τον βάζουν,με σκοπό να ενισχυθεί άλλη υποψηφιότητα.Από τη μεριά μου δεν μπήκε ποτέ θέμα υποψηφιότητας και είμαι τελείως ξεκάθαρος.

Είναι πολύ ταπεινό από την πλευρά κάποιων να δημιουργούν θέμα εκεί που δεν υπάρχει με σκοπό την ενίσχυση της δικής τους υποψηφιότητας.

Και ο νοών νοείτω !!!

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αποφάσισε να μιλήσει μόλις έφαγε τη χυλόπιτα;; Όταν έπαιζε το όνομά του δεν έλεγε κουβέντα. Πόρτα και στο Ποτάμι;;; Για να καταλάβετε τι γνώμη υπάρχει πέρα απ’ τη Ναύπακτο για τον Μπουλέ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...