Γ.Ράπτης: Δεν θα είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

-Κάποιοι για δικούς τους λόγους αποφάσισαν τη μη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο.

-Στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ για τη νίκη.

Με προσωπικό του μήνυμα μέσω της σελίδας του στο f/b ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Γ.Ράπτης βάζει τέλος με τη σειρά του στα σενάρια που τον ήθελαν να συμμετέχει στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Ιδιαίτερα αναφέρει:

Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα με εμφανίζουν ως πιθανό υποψήφιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εθνικές εκλογές. Πράγματι μια ομάδα φίλων δια του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας, έκανε στην Τοπική Οργάνωση την εξόχως τιμητική για μένα πρόταση να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτ/νία.
Το ανώτερο όργανο στο οποίο διαβιβάστηκε η πρόταση, έκρινε για τους δικούς του λόγους σ’ αυτή τη φάση, την μη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο.
Θέλω να αποσαφηνίσω, ότι ανεξάρτητα από την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο, όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Παραμένω ενεργός πολιτικά και πάντα «ανήσυχος» για την πρόοδο και την ευημερία της Ναυπακτίας μας. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι δίπλα στους ανθρώπους που με πίστεψαν και με αγκάλιασαν, τους οποίους ευχαριστώ ιδιαίτερα.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...