Δέκα στροφές για το φινάλε – Οι πέντε αγώνες που θα κρίνουν πολλά – Τα ματς που απομένουν, ο ρυθμιστής Ατρόμητος

Δέκα στροφές για το φινάλε – Οι πέντε αγώνες που θα κρίνουν πολλά – Τα ματς που απομένουν, ο ρυθμιστής Ατρόμητος

Το ενδιαφέρον στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την ολοκλήρωση της 20ής αγωνιστικής, παραμένει στα ύψη, αφού οι τρεις διεκδικητές του τίτλου βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής με 10 παιχνίδια να απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι ότι οι επόμενες πέντε αγωνιστικές κρίνουν πολλά. Στο διάστημα αυτό ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τόσο την ΑΕΚ όσο και τον Ολυμπιακό. Για τους ερυθρόλευκους είναι ίσως το πιο καθοριστικό διάστημα. Θα παίξουν εκτός με τον Ατρόμητο, τον ΠΑΟΚ και τον Πλατανιά και θα υποδεχθούν Πανιώνιο και Παναθηναϊκό. 

Την ίδια περίοδο η ΑΕΚ θα παίξει εντός με Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη και Πανιώνιο και θα πάει σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. 

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ έχει μέσα εκτός από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, την Λάρισα ενώ θα πάει σε Λαμία και Αστέρα και μετά τη συγκεκριμένη πεντάδα στον Ατρόμητο.

Όλοι δηλαδή έχουν μια εξαιρετικά επικίνδυνη έξοδο όταν θα παίξουν με τον Ατρόμητο και φυσικά τα ντέρμπι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του πρωταθλήματος, με τα ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ να ξεχωρίζουν.

ψφδ

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/320243-Deka-strophes-gia-to-phinale-Oi-pente-agones-poy-tha-krinoyn-polla-Ta-mats-poy-apomenoyn-o-rythmistes-Atrometos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...