Δέκα τρόποι για να συνδυάσετε το Λευκό σας τζιν!!Του Αλέξη Γεωργιάδη

Δέκα τρόποι για να συνδυάσετε το Λευκό σας τζιν!!

1) Το λευκό σύνολο! Όσο απλό και αν σας φαίνεται, αυτό το look κερδίζει πόντους στο στυλ μια γυναίκας. Δημιουργήστε ένα λευκό σύνολο, δηλαδή το τοπ, το τζιν και τα παπούτσια σας να είναι σε λευκό τόνο. Δεν υπάρχει πιο Καλοκαιρινό look από αυτό!

2) Business Time! Για την δουλειά σας επιλέξτε να φορέσετε το λευκό τζιν παντελόνι με ένα πουκάμισο με μοτίβα και τα ψηλά σας παπούτσια ή αν δεν τα προτιμάτε, τις μπαλαρίνες σας σε ένα από τα ουδέτερα χρώματα (μαύρο, καφέ, γκρι, μπλε, κτλ).

3) Ξεχωρίστε! Το λευκό χρώμα λόγω του ότι είναι ουδέτερο, ταιριάζει τέλεια με τοπάκια σε έντονο χρώμα. Φανταστείτε το λευκό τζιν σας με ένα τοπ σε φουξ, πράσινο, μπλε, κόκκινο τοπ και παπούτσια σε μαύρο ή καφέ χρώμα! ¶ψογο!

4) Enjoy your day! Για τις καθημερινές σας βόλτες, για να είστε κομψή σε ότι προκύψει φορέστε το λευκό τζιν με ένα T-shirt με εντυπωσιακή στάμπα και ένα μπλέιζερ σακάκι από πάνω. Συνδυάστε τα με τα πέδιλα ή τις πλατφόρμες σας! Μην παραλείψετε μια ζώνη στο χρώμα του T-shirt σας!

5) Sports Chic Look! Τι θα λέγατε αν δημιουργούσατε ένα σπορ σύνολο με το λευκό σας τζιν? Συνδυάστε το με μια σπορ ζακέτα με χρώματα και τα αθλητικά ή πάνινα παπούτσια σας!

6) Time to go for a drink! Για την έξοδο σας αφήστε στην άκρη τα συνηθισμένα και κλασικά τζιν μπλε χρώματος και κάντε την διαφορά συνδυάζοντας το λευκό σας τζιν με ένα ασπρόμαυρο σύνολο: Επιλέξτε ένα σακάκι και ένα τοπ που θα παίζουν με τις ασπρόμαυρες λεπτομέρειες και στα πόδια σας φορέστε τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα σας! Μην ξεχάσετε έναν μαύρο φάκελο στο χέρι σας!

7) Bohemian Style! Εάν το στυλ σας είναι πιο ανάλαφρο, συνδυάστε το λευκό σας τζιν με ένα σατέν ή διαφανές floral τοπ σε ασύμμετρη γραμμή και από πάνω ένα μαύρο γιλέκο για να εξισορροπεί το σύνολο. Κρατήστε μια μαύρη δερμάτινη τσάντα και φορέστε τα μαύρα σας πέδιλα!! Έτοιμη!

8) Stripes Time! Το λευκό τζιν παντελόνι θα ταιριάξει άψογα με ένα ριγέ τοπ ώστε να φτιάξετε το navy στυλ που όλες αγαπάμε το Καλοκαίρι! Τολμήστε το!

9) Λάμψτε! Για μια απογευματινή βόλτα ιδανικά επιλέξτε τον συνδυασμό του λευκού τζιν σας με ένα τοπ με λεπτομέρειες που τραβούν την προσοχή: Στρας, παγέτες, κτλ.
Φέτος φοριούνται πολύ τα πέδιλα με μεταλλικές λεπτομέρειες, οπότε επενδύστε σε ένα ζευγάρι ασημένια πέδιλα και το Outfit ολοκληρώθηκε!

10) Τέλος, για ένα απόλυτα κοριτσίστικο look φορέστε το λευκό σας τζιν με ένα girly floral τοπ, ένα φουξ σακάκι και τις μπαλαρίνες σας! Κρατήστε μια μπεζ τσάντα για να ισορροπήσετε το σύνολο και βγείτε έξω!

Πηγή: <a href=’http://www.rouxa365.gr/’ title=”rouxa365″>www.rouxa365.gr</a>



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...